1.Dođite kući i ugledajte nered u stanu! Zamislite situaciju: dolazite umorni s višednevnog poslovnog putovanja, otključavate vrata stana i jedino o čemu razmišljate je udobnost vašeg kreveta. Prvo što vas šokira jest neugodan miris, a zatim nered i prljavi podovi po cijelom stanu. Konfeti, proliveni sokovi, uništen jastučić na sofi, slika koja je pala sa zida, umrljane gotovo sve radne površine, gomila suđa, grickalice rasute po podu... U sekundi pogledom skenirate svoj dom i sve vam je jasno: vaša su djeca dok vas nije bilo pripremila veliki tulum za, ako je suditi prema broju prljavih čaša, minimalno 20 ljudi.
Pogledajte kako očistiti stan u 4 poteza!
Story 
2.Što vam treba za čišćenje? Što ako biste pod mogli usisati, oprati i osušiti u samo jednom potezu? Ili kada biste tik pred posjetom gostiju s namještaja uklonili dlake kućnog ljubimca i mrvice te usput oprali pod? Usisavači  PhilipsAquaTrio Pro i PowerPro Aquaobavit će sve to, a vi ušteđeno vrijeme možete iskoristiti za stvari do kojih vam je uistinu stalo. Oba usisavača zbog inovativne tehnologije savršeni su za brza, praktična i temeljita čišćenja stana, besprijekorno čiste površine, smanjuju količinu alergena i ekonomični su.
Pogledajte kako očistiti stan u 4 poteza!
Story 
3. Prijavite se na Philips nagradni natječaj! Misli vam se izgube i dok pregledavate novosti na internetu uočite Philipsov nagradni natječaj. 'Ovo ne može biti istina! Jedino što trebam je fotografirati nered u stanu i zahvaljujući tome mogu osvojiti putovanje za četvero u najluđi zabavni park? I još će mi Story Patrola za čišćenje očistiti kompletan stan dok sam odsutna? Pa ovo kao da je osmišljeno za moju situaciju!, pomislite uzbuđeno dok se namještate kako biste pronašli idealan kut u kojem će kamera vašeg mobitela uspjeti 'uloviti' što više nereda.
Pogledajte kako očistiti stan u 4 poteza!
Story 
4. Zabavite se u Gardalandu dok Story Patrola za čišćenje čisti stan za vas! Sada prestanite zamišljati situaciju zato što je ovo realnost! Prijavite se na nagradni natječaj Philipsa i Storyja i osvojite kompletno čišćenje stana i to dok se s dragim ljudima zabavljate u zabavnom parku Gardaland! Sve što trebate je u jednostavnoj prijavi poslati fotografiju nereda i kratko objasniti kako je do njega došlo. Ako vas brine hoće li čišćenje zadovoljiti sve vaše prohtjeve imajte na umu kako Story patrolu za čišćenje čini grupa profesionalaca koji koriste najnovije proizvode na tržištu. Ne čekajte više niti trenutka! Prijavite se na nagradni natječaj i provedite nezaboravan dan prepun zabave i smijeha s najdražim ljudima! Prijaviti se možete OVDJE
Pogledajte kako očistiti stan u 4 poteza!
Story 
Foto: Promo; Profimedia