Netom nakon ekskluzivnog predstavljanja nove Huaweijeve P30 serije u Parizu, naša poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović među prvima je imala priliku uživati u svim čarima novog šarmera pa je u Zagrebu snimila modni editorijal služeći se P30 Pro modelom – najboljom mobilnom kamerom na tržištu.

Nova pravila fotografije
Story 

Novi Huawei odlikuje se dosad neviđenim senzorom, lećama te vrlo moćnim performansama. Njegov minimalistički dizajn i atraktivne boje poslužile su kao inspiracija spomenutoj modnoj dizajnerici za odabir haljina u editorijalu kojeg je snimila upravo Huaweijem P30 Pro.

Nova pravila fotografije
Story 

Nije uopće bilo sumnje da će Dojčinović odabrati ovakav tip mobitela kako bi vlastitu publiku detaljno upoznala sa svojim stvaralaštvom. On, naime, savršeno odgovara njezinom kreativnom ali i elegantnom izričaju. Huaweijevi novi strojevi osmišljeni su tako da se ističu od mase svojim originalnim ostakljenim zaslonima od ruba do ruba, notch usjekom za selfie kameru te živim i dinamičnim bojama u kojima se uređaj isporučuje.

Nova pravila fotografije
Story 

Ipak, čini se kako je Dojčinović pogodila i target budući da je P30 serija prvenstveno namijenjena mlađim i urbanim ljudima koji mobitel koriste ponajviše za snimanje fotografija, društvene mreže te gledanje filmova, a istovremeno su sigurni da ih baterija tijekom dana neće izdati te da uvijek mogu računati na optimiziran i brz sustav te ogromnu memoriju.

Nova pravila fotografije
Story 

'Huawei P30 Pro zbilja pomiče granice – kako fotografije i videografije, tako i dizajna. Doista mi je poslužio kao inspiracija i pomoć u mojem radu, a upravo s njim smo napravili i sjajne fotke u komadima iz najnovije resort kolekcije koju sam predstavila na reviji u Tehničkom muzeju 2. travnja.

Nova pravila fotografije
Story 

Sigurna sam da će svaki ljubitelj inovativnih tehnologija i izvanredne mobilne fotografije ostati očaran njegovim mogućnostima, baš kao i ja', kazala nam je Aleksandra Dojčinović dodavši kako su je fascinirale boje u kojima je Huawei lansirao novu P seriju – Breathing Crystal, Aurora i Black.

Nova pravila fotografije
Story 

Huawei P30 Pro prvi je uređaj na svijetu koji dolazi dolazi s četverostrukom Leica kamerom. Novi Leica Quad Camera sustav uključuje 40MP glavnu kameru s Huawei SuperSpectrum Senzorom, 20MP ultra-širokokutnu kameru, 8MP telefoto kameru, Huawei ToF kameru te 32MP prednju kameru koja donosi najbolje selfie snimke dosad.

Nova pravila fotografije
Story 

Značajka koja je oduševila recenzente je dosad neviđena mogućnost zumiranja na mobilnim kamerama, a oduševljavaju poboljšani night mode i depth effect uz još brži autofokus. Osim vrhunske fotografije, novi Huawei omogućuje snimanje još boljih i kvalitetnijih videa, a segmenti u kojima je kamera dobila pohvale su stabilizacija slike, mogućnosti autofokusa, čistoća i kvaliteta detalja te vjeran prikaz boja.