Nadahnuti motom kako je prirodno bolje, Now Foods koristi isključivo sirovine iz organskog uzgoja, a svi proizvodi imaju oznaku GMP (Dobra proizvođačka praksa) koja jamči kontrolu kvalitete u svakoj fazi proizvodnje.

Od samog početka u obiteljskom vlasništvu, američka tvrtka Now Foods (Nutrition for Optimal Wellness), svoje pogone za proizvodnju, skladišta i laboratorije ima u Bloomingdaleu u Illinoisu. Zbog uvjerenja kako je samo prirodno najbolje, Now Foods kompanija koristi isključivo prirodne sastojke u proizvodnji, a većina njihovih proizvoda je bez glutena, kosher te pogodni za vegetarijance i vegane.

Od osnutka 1968. do danas, pod oznakom ovoga brenda nalazi se više od 1800 artikala, koji obuhvaćaju vitamine, minerale, najrazličitije mikro i makro nutrijente, biljne preparate, eterična ulja...
Now Foods, nesumnjivo svjetski lider i sinonim za kvalitetu, na hrvatsko tržište plasirao je svojih 10 najboljih dodataka prehrani: Now Foods Calcium&Magnesium, Now Foods Magnesium Citrate, Now Foods C-500, Now Foods Hyaluronic Acid, Now foods Turmeric&Bromelain, Now Foods Omega 3-6-9, Now foods MSM 1500 mg, Now Foods 8 Billion Acidophilus & Bifidus, Now Foods D- Mannose i Now Foods CoQ10. Od sada sve Now Foods proizvode možete pronaći u ljekarnama Joukhadar i Farmacia diljem Hrvatske.

UZ Now foods proizvode pripremite se za ljeto, sunce i plažu

Održavajte kondiciju!
Ako tijekom zime niste vježbali onoliko koliko ste željeli zbog nižih temperatura, sada je pravo vrijeme da to nadoknadite.  

Hidratacija je obavezna!
Ljeti najčešće pijemo vodu u velikim količinama. Iako zimi i na proljeće ne osjećamo toliku potrebu za tekućinom, hidratacija organizma i dalje je vrlo važna kako bi on pravilno funkcionirao.

Vitamin C – zaštitnik kože u ljetnim mjesecima

Ljeto je stiglo i vjerujemo da ste se opremili arsenalom losiona i krema koji štite od štetnih UV zraka. No, postoji jedan jednostavan sastojak koji može zaštititi od štetnog utjecaja sunca kao i stvaranja bora. To je dobri stari vitamin C.

Zašto je vitamin C tako poseban?

Svi smo svjesni prednosti vitamina C tijekom zimskih mjeseci kad nam jača imunitet i štiti od prehlade i gripe, ali malo ljudi zna koliko je vitamin C koristan za vrijeme ljetnih mjeseci. Vitamin C ima antioksidativna svojstva koja pomažu u borbi protiv slobodnih radikala te sposobnost regeneracije drugih antioksidansa, kao što su vitamin E, dajući dodatnu zaštitu koži. Vitamin C pomaže i kod opeklina od sunca i uboda komaraca. Njegova moć zacjeljivanja može spriječiti opasne posljedice od dugotrajnog izlaganja suncu.

Kako djeluje?

Vitamin C je važan za sintezu kolagena, koji je jedan od najzastupljenijih proteina u našem tijelu i čini bitnu komponentu vezivnog tkiva koje drži našu kožu zajedno, kao i veći dio naših zglobova, hrskavice, zubi, krvnih žila , kosti, očiju, srca.
Vitamin C je posebno važan jer aktivira enzime potrebne za stvaranje kolagena u tijelu.

Što vitamin C radi vašoj koži?

Osim što je odgovoran za elastičnost kože, kolagen stvara i strukturu krvnih žila čime se omogućuje dovod kisika, vode i drugih hranjivih tvari u kožu, održavajući mladenački i zdravi sjaj.  Koža koji nedostaje vitamina C je suha, bez sjaja i gubi čvrstoću.
Dakle, ako želite imati zdraviji i mlađi izgled kože – oboružajte se ovo ljeto Now Foods C-500 vitaminima.

Pridružite senagradnom natječajuna Facebook stranici Now Foods Hrvatska. Svi zainteresirani mogu se prijaviti i osvojiti razne poklon pakete. Svoje Now Foods proizvode pronađite u ljekarnama Joukhadar i Farmacia diljem Hrvatske.