Story radio
Početna Promo 836 prikaza 09. travnja 2019.

Očaravajuće boje koje će upotpuniti svaki styling

Mobiteli odavno nisu samo uređaji za telefoniranje i razmjenu poruka

Pametni telefoni su danas zbog svojih iznimnih mogućnosti i atraktivnog dizajna osim poslovnih postali i lifestyle predmeti koje volimo kombinirati uz svoju odjeću ili obuću

 | Author:

Sve su oči svjetske modne javnosti prošlog mjeseca bila uprte prema Parizu, gradu mode i glamura gdje su ekskluzivno predstavljeni novi Huawei P30 i P30 Pro pametni telefoni. Njih krasi minimalistički dizajn s ekranom od ruba do ruba te atraktivne boje - Breathing Crystal, Aurora i Black koje će upotpuniti svaki proljetni styling. Boje Huaweija P30 i P30 Pro su originalne, a s njima je napokon moguće istaknuti se u masi.

 | Author:
 
Huawei P30 Pro ima najbolju četverostruka Leica kameru na svijetu s kojom ćete ove sezone uhvatiti sve posebne trenutke i detalje.

 | Author:
 
Šarmantna P30 serija idealna je za urbani način života, ljude koji se žele istaknuti sa suputnikom koji vjerno prati njihov dnevni ritam; od posla, preko druženja na kavi pa sve do dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama.

 | Author:
 
Do sad najljepša Huawei P serija inspirirana je izlaskom sunca, polarnom svjetlošću i ljepotom plavog neba, a idealna je za urbani način života, ljude koji se žele istaknuti i privlačiti poglede.

Komentari