Sezona vjenčanja je na vratima! Između pronalaženja savršenog mjesta, odabira vjenčanice iz snova i odabira savršenih cvjetnih aranžmana, planiranje vjenčanja nije jednostavno. Zapravo, može biti vrlo stresno!.

Na dan vjenčanja, osim vjenčanice, ono što će najviše doći do izražaja je vaš osmijeh!
U Dental Centru 4Smile znamo da svaka buduća mlada želi savršen osmijeh na dan svadbe. Smile makeover može popraviti nepravilnosti, puknute ili oštećene zube i neželjene mrlje. Zato smo sastavili popis mogućnosti liječenja koje će jamčiti da će vaš osmijeh zasjati na jednom od najvažnijih dana u vašem životu.

Izgledajte i osjećajte se najbolje na dan vjenčanja uz tretmane estetske stomatologije Dental Centra 4Smile. I to brzo i bez stresa! Naš stomatolog Ivan Antolković, jedva čeka pokazati vam kakvu razliku naše najmodernije stomatološke usluge mogu učiniti vašem osmijehu. Ne samo da ćete izgledati sjajno na fotografijama na vjenčanju; zračit ćete samopouzdanjem znajući da vaši zubi izgledaju prirodno besprijekorno na vaš veliki dan.

FOTOGRAFIJE S VJENČANJA SU ZA CIJELI ŽIVOT.

Svatko želi imati lijepe fotografije s vjenčanja. Društvene mreže i pametni telefoni dali su ljudima moć da odmah slikaju, pošalju i dijele fotografije. Tako da sigurno taj dan želite imati najsjajnije osmijehe.

Profesionalno izbjeljivanje zubi

U praksi, izbjeljivanje zubi prije vjenčanja smatrano je kao tretman isključivo za buduće mladenke. Međutim, prije vjenčanja izbjeljivanje je jednako važno i za mladoženje. Opet, vraćamo se natrag na fotografije - ako mladenka ima snježno bijeli osmijeh, zašto ne bi i mladoženja?

Izbjeljivanje zubi je estetska korekcija boje zubi koja se vrši unutar jedne posjete
Dental Centru 4Smile. Ta korekcija izrazito je neinvazivna, bezbolna i ne uništava strukturu zubi niti na mikro razini.



Profesionalno izbjeljivanje zubi koje obavljaju stomatolozi je najučinkovitiji način da pripremite vaš osmijeh za veliki dan. Mnogo je sigurnije od izbjeljivanja kupovnim proizvodima za kućnu uporabu. Stomatolozi su jedini koji imaju pristup profesionalnim proizvodima koji na siguran način omogućuju da dobijete željene rezultate.

Možda to nije vaš veliki dan, ali znate nekoga tko se udaje ove godine. Bonovi za izbjeljivanje zubi bili bi fantastičan dar za vjenčanje… Svoj darovni kupon možete naručiti i u Dental Centru 4Smile.

Više o izbjeljivanju pročitajte u našem blogu
SVE O IZBJELJIVANJU ZUBI: JE LI ŠTETNO, KOME TREBA, BOLI LI, KOLIKO TRAJE…

Zubne ljuskice

Sve veći broj mladenki, mladoženja i roditelja podvrgavaju se tretmanima estetske stomatologije kako bi preobrazili svoj osmijeh na poseban dan i bezbrižno naglasili svoju sreću.

Ukoliko ste odredili datum vjenčanja, vrijeme je da odredite i datum posjete svom stomatologu u Zagrebu i poduzmete prvi korak prema osmijehu koji ste oduvijek željeli. Za kreaciju vašeg savršenog osmijeha, stomatolog Ivan Antolković, najprije će se susresti s vama kako bi vas upoznao, poslušao vaše želje, ciljeve, očekivanja i saznao datum vjenčanja. Na prvi pregled slobodno donesite fotografije osmijeha koji ilustriraju točno ono što želite ili ne želite. Ovaj savjet pomaže da vaš stomatolog shvati ono što smatrate privlačnim jer pojam ljepote može uvelike varirati od pojedinca do pojedinca. Tijekom ove početne konzultacije, također ćete saznati više o mogućnostima tretmana osmijeha kao i onome što možete očekivati neposredno prije, za vrijeme i nakon svake opcije.


Tretman zubnim ljuskicama trenutno je TOP tretman u estetskoj stomatologiji. U samo 2 tjedna i par posjeta kod stomatologa možete doći do pravog holivudskog osmijeha.

Zubne ljuskice koriste se za većinu estetskih nepravilnosti, uključujući oštećene, napuknute, razmaknute, nedovoljno bijele ili malene zube.

U slučaju napuknutog ili oštećenog zuba potrebna je samo jedna zubna ljuskica, međutim najčešće se tretman sastoji od 4, 6 ili 8 zubnih ljuskica kako bi stvorili ravnomjeran, simetričan osmijeh. Tretman zubnim ljuskicama, većinom se primjenjuje na gornjoj čeljusti.

Više o zubnim ljuskicama i POPUSTU NA ZUBNE LJUSKICE saznajte u našem blogu ZUBNE LJUSKICE – SINONIM ZA SAVRŠEN PRIRODNI OSMIJEH!

Tretmani hijaluronskim filerima

Osim zubi, usne su također važna stavka za lijepi osmijeh. Lijepe i mladenačke usne ističu se punoćom, mekoćom i senzualnošću. Međutim, nisu svi rođeni s takvim usnama i za njih postoji tretman povećanja i oblikovanja usana hijaluronskim filerima prirodnog podrijetla. Uspješno popunjavaju, oblikuju i dodaju volumen usnama kako bi postigli željeni izgled.

U Dental Centru 4Smile sam tretman traje oko 15-30 minuta i u potpunosti je bezbolan. Za vrijeme ubrizgavanja filera pacijenti i sami sudjeluju u kreiranju novog izgleda.

Saznajte više o hijaluronskim filerima i uštedite tako što ćete odabrati jedan od 4Beauty paketa HIJALURONSKI FILERI – AKCIJA – 4BEAUTY PAKETI

Sajam vjenčanja 2019 - Arena Zagreb

Posjetite nas na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb. Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna.

Diana, Doris i Mia dočekat će vas i objasniti sve što vas zanima!