Otvaranje novih trgovina predstavlja jubilej za Sportina Group na hrvatskom tržištu s ukupno otvorenih sto trgovina. Kupcima nudimo neograničene mogućnosti  stvaranja i izražavanja osobnog stila uz najbolju kombinaciju svjetski poznatih brendova koje su prisutne u trgovinama XYZ Premium Fashion Store, Sportina, Armani Exchange, Superdry, Esprit i Parfois.

XYZ Premium Fashion Store - modna destinacija za sve ljubitelje mode i savršenih kombinacija! Impresivna arhitektura trgovine i pažljivo odabrani asortiman poznatih modnih marki zaštitni su znak trgovine XYZ. XYZ nudi neograničene mogućnosti stvaranja i izražavanja individualnog stila s najboljom kombinacijom modnih marki kao što su Antony Morato, Armani Exchange, Boss, Emporio Armani, Furla, Fracomina, Hugo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Missguided, LOVE Moschino, Polo Ralph Lauren, Schutz, Silvian
Heach, Superdry, Trussardi Jeans i drugi.

Sportina - modno carstvo kvalitetnih dizajna i materiala. Svjetski poznati modni dizajneri su izabrali novu Sportinu za izložbu svojih najboljih kreacija, što je doista čini premium trgovinom. U novoj Sportina trgovini uživat ćemo u modnim komadima sljedećih brendova: EDC by Esprit, Police 883, Parfois, Morgan, Jack&Jones, Tom Tailor, Marx, Only i Vero Moda. Zadar se od danas na dalje može pohvaliti da je bogatiji i za nove svjetske modne "monostore" trgovine: Armani Exchange, Superdry, Six i Parfois, upravo zahvaljujući Sportina grupaciji kao franšiznom partneru za Hrvatsku.

Novu prekretnicu donijelo je i otvaranje Digi Hub-a, integrirane platforme za brži digitalni razvoj tvrtke Sportina Group koja je svoja vrata otvorila u samom sjedištu uprave Lesce, Slovenija. Njegova osnovna zadaća je povezivanje Sportinih talenata s vanjskim stručnjacima, istraživačima, poduzetnicima i entuzijastima. Digi Hub je prostor koji djeluje po principu otvorene inovacije i usmjeren je na implementaciju najnovijih tehnologija u području pružanja jedinstvenog iskustva kupovine, pametnih proizvoda i prodaje. Digi Hub je također izvor nove korporativne kulture u kojoj dominiraju poduzetnički duh, otvorenost, kreativnost, učinkovitost, inovativnost, prijateljstvo i zabava.

O tvrtki Sportina Group: Sportina Group je specijalist za modu. S više od 350 trgovina i više od 90 svjetski poznatih modnih marki spada među najveće trgovce s modnim artiklima na području jugoistočne Europe.  Sportina je ime prepoznato  ne samo u Hrvatskoj, nego i u Sloveniji, Italiji, Austriji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumunjskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Kosovu.