Story radio
Početna Promo 4970 prikaza 22. srpnja 2019.

Ovaj zahvat postaje sve popularniji među poznatima, evo tko ga je sve napravio!

Riješili su svoj problem

Lasersko skidanje dioptrije ili laserska korekcija vida sve je popularniji elektivni zahvat kako u svijetu tako i u Hrvatskoj pa ni ne čudi što se sve više poznatih i slavnih odlučuje baš na ovaj način riješiti problema lošeg vida. Laserskim skidanjem dioptrije rješavate se kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma.

Ovo su samo neki od poznatih i slavnih koji su laserski skinuli dioptriju iz privatnih ili poslovnih razloga:

 | Author:

1) Brad Pitt
Ovaj poznati glumac i producent riješio se dioptrije jer ga je činila poprilično 'uncool', a i lakše se uklopio u sve uloge koje je glumio.

2) Tiger Woods
Vid je u svakom sportu pa tako i u golfu presudna stvar za uspjeh i odlične rezultate. Ovaj najpoznatiji golfer na svijetu skinuo je dioptriju LASIK metodom, a onako dobre rezultate sigurno ne bi uspio ostvariti s mutnim vidom.

3) Cindy Crawford
'Zahvat je bio potpuno bezbolan i sada vidim puno bolje. Predivan je osjećaj probuditi se usred noći i gledati TV bez naočala, a ono što je najbolje je što mogu voziti automobil bez naočala ili leća. Ovaj zahvat preporučila bih svima', njezin je komentar nakon zahvata

4) Elton John
Inače poznat po svojim naočalama kojih ima preko 4000 pari, Elton John skinuo je dioptriju 2002. godine, a naočale je zadržao kao zaštitni znak. Sada nosi svoj zaštitni znak ali bez stakla sa dioptrijom.

5) Nicole Kidman
Nakon što je nominirana za Oscara, Nicole Kidman željela je obaviti lasersko skidanje dioptrije kako joj ne bi trebale naočale za vrijeme čitanja govora. 'Ne mogu vjerovati da sam toliko dugo živjela s mutnim vidom. Sada napokon vidim tko mi maše iz daljine'.

6) Kim Kardashian
Baš kao i Elton John, Kim Kardashian bila je veliki obožavatelj naočala ali je željela vidjeti isto tako dobro i bez njih. Vrlo brzo nakon što je Kanye izbacio pjesmu 'Gulit Trip' u kojoj govori kako ne voli njezine naočale, Kim je zakazala termin za lasersko skidanje dioptrije LASIK metodom.

7) LeBron James
Kao vrhunski sportaš, nošenje naočala i leća nije dolazilo u obzir i zato se LeBron odlučio na lasersko skidanje dioptrije i to LASIK metodom. Nije da tvrdimo da je baš zbog toga osvojio 2 prvenstva ali ne možemo to ni negirati.

8) Courtney Cox
Ova poznata glumica iz svjetski popularne serije 'Prijatelji' imala je toliko slab vid da je bez naočala skoro bila slijepa. Loš vid uzrokovao joj je puno problema na poslu ali i izvan njega sve dok jednog dana nije shvatila da više ne može čitati scenarije. Nakon zahvata, njezin život se toliko promijenio da Courtney tvrdi kako joj je on spasio karijeru.

9) Richard Branson
Poznati biznismen odlučio se na zahvat laserskog skidanja dioptrije 2011. godine kada je za vrijeme plivanja doslovno skoro završio u raljama morskog psa. Nakon toga odlučio je da želi imati savršen vid u svakoj životnoj situaciji.

 | Author:

Ovaj trend nije zaobišao ni brojne domaće zvijezde koje su skinule dioptriju u Optical Express poliklinici, a ovog ljeta možete ju skinuti i vi uz ljetni popust Optical Express poliklinike.

Do 31.08. iskoristite velike ljetne popuste na pregled i na sve metode skidanja dioptrije i osvojite put u Istanbul za dvoje!

Jeste li znali? Optical Express očna je poliklinika broj 1 u Europi za lasersko skidanje dioptrije i svoje poliklinike osim u Zagrebu ima i u Londonu, Berlinu, Dublinu i još 50 gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Komentari