Kvaliteta talijanskog beauty brenda spretno odolijeva vremenu, a zapakirana je u neodoljive kutijice oslikane motivima cvjetova, palmi, trešnji i pčelica želeći pokazati kako šminkanje može biti ne samo zabavno već i kreativno. Baršunaste i pjenušave Naj Oleari proizvode savršeno upotpunjuju decentne note vanilije stoga, nova linija, svježinom, elegantnošću i razigranošću ostavlja bez daha već na prvi pogled.

Story 4348
Nova linija Naj Oleari proizvoda idealno spaja prošlost i budućnost, pritom posebno naglašavajući tradicionalnu talijansku kvalitetu, ali i suvremenost dizajna. Omiljeno je svakako Plumpig kiss sjajilo za usne koje prirodnim sjajem daje volumen i popunjava usne, a ako ste ljubitelj više matiranog i baršunastog izgleda, Forever Matte ruž za vas je ideal odabir ove zime. U sebi ima ekstrakt divljeg manga, koji će vaše usne zaštiti od isušivanja, a jednim potezom na vašim ustima ostavlja sofisticirani i intenzivan finiš, uz dugotrajnost od osam sati.
Story 4348
Inovativan 2u1 tretman za savršen ten svakako je Minute Glow Skin Perfector. Sadržavajući ulje cvjetne kamile idealan je proizvod za izjednačavanje tena i popunjavanje pora, ali i prirodni i lagani highlighter koji će na najboljim mjestima naglasiti svježinu vašeg lica. Naj Oleari Beauty predstavlja nam i inovativnu Marvelous Curl maskaru sa specijalnim zakrivljenim aplikatorom koji će dati oblik trepavicama te ih definirati i produljiti, u isto vrijeme. Za kraj bismo, kao zvijezdu večeri, izdvojili i inovativan gel-efekt lak za nokte obogaćen njegujućim uljima čija su punina boje i intenziteta te nježna tekstura glavni aduti.   Ekskluzivno u parfumerijama Martimex.