Vrijeme je kao stvoreno za sandale, balerinke i mokasinke, no koliko ti modeli odlično izgledali nerijetko su vrlo neudobni. Žuljevi, čukljevi, znojenje, bol i oticanje nogu – samo su neke od vrlo čestih nuspojava tih tako neodoljivih cipela. Kako ne biste i ove sezone nove cipele spremili na dno ormara te hodali u onom jednom paru koji vas ne žulja, na prvo mjesto beskompromisno stavite udobnost. Ovoga puta odaberite cipele koje ćete s oduševljenjem nositi godinama.

Brazilski brend Piccadilly kojeg obožavaju žene diljem svijeta predstavlja modele u kojima ćete, osim što će vam biti udobno, izgledati senzacionalno. Posebna pažnju pridaje se inovativnim rješenjima koja jamče maksimalnu udobnost pri svakom koraku, tako da su Piccadilly doista cipele za cjelodnevno hodanje. Predstavljajući najbolju kombinaciju mode, udobnosti i tehnologije, Piccadilly cipele odlikuje SATRA certifikat koji dokazuje kako su upravo to jedne od najudobnijih cipela na svijetu. Importirani latex amortizer absorbira udarce i omogućuje lakše hodanje u visokim petama, poboljšava raspodjelu težine duž cijelog stopala, te smanjuje bol koja se može javljati kod nošenja visokih peta, a mekani jastučići iznad pete sprečavaju bilo kakav osjećaj nelagode koji se može javiti ako u cipelama provedete nekoliko sati. Bolni čukljevi u Piccadilly cipelama ne predstavljaju problem jer specijalni rastezljivi jastučići se formiraju po njima onemogućujući iritaciju i bol. S naglaskom na apsolutnu kvalitetu, Piccadilly modeli pomažu boljoj cirkulaciji krvi, potiču rad metabolizma, uklanjaju toksine iz tijela i sprečavaju oticanje nogu. Anatomski uložak od lateksa apsorbira 51% vlage u samo pola sata te sprečava  neugodne mirise. Stoga niti ne čudi kako upravo ove cipele odabiru poslovne žene, stjuardese i žene koje su stalno u pokretu.

Piccadilly cipele predstavljaju novu generaciju udobnosti sa svim prednostima moderne tehnologije – tiha peta rješava nelagodno lupkanje i šum pete za vrijeme hodanja, ALARM FREE tehnologija eliminira izuvanje na aerodromima, otporni materijal sprečava guljenje pete, a ekološka komponenta znači da niti jedna životinja nije ubijena kako bi se cipele proizvele, a svi ostatci cipela mogu biti ponovno prerađeni i upotrijebljeni.