Mnoge žene, a i muškarce koji pate od opadanja kose, te tanke, umorne ili prorijeđene kose, (zbog genetike, postporođajnog stresa ili menopauze), nova NANOGEN linija oduševit će već nakon prve primjene.

Kako kažu u NANOGEN-u; „Mi ne slijedimo trendove već ih kreiramo. Pokrećemo revoluciju zdrave i guste kose. Dobro znamo što kupci žele i trebaju, ne samo danas, već i u nadolazećim godinama.“

U NANOGEN-u se proteklih 17 godina kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda. Posjeduju nekoliko međunarodnih patenata, najmoderniju tehnologiju i tim znanstvenika, tako da sve svoje proizvode proizvode pod vlastitim krovom, od razvoja do finalnog proizvoda.  U proizvodnji koriste isključivo sastojke najviše kvalitete sa znanstveno dokazanim tvrdnjama koji potrošačima jamče pozitivnu fizičku i emocionalnu promjenu.

Upoznajte NANOGEN terapijski set preparata za rast i veći volumen kose

Kako do zavodljivo bujne i zdrave kose ovoga ljeta
Story 

Terapijski šamponi i regeneratori u salonskom stilu kosu trenutačno čine debljom, volumenoznijom i sjajnijom.  Svaki od njih je specijalno formuliran kako bi pružio maksimalnu razinu učinkovitosti. Obogaćeni su peptidima poput anti-aging hijaluronske kiseline te sadrže jedinstvene NANOGEN faktore rasta.

NANOGEN serum znanstveno je formulirana otopina koja sadrži najveći udio faktora rasta kose, identičnih ljudskim, koji su okosnica cijele linije.

Svi NANOGEN proizvodi su dermatološki  testirani i prikladni za osjetljiva vlasišta. Predstavljaju intenzivnan i učinkovit, a opet lagani dnevni tretman koji jednostavno mora biti dio vašeg svakodnevnog režima brige o kosi.

Thickening Treatment šampon za muškarce / za žene 240m
Thickening Treatment regenerator za žene 240ml
Serum sa faktorom rasta za muškarce / za žene 30ml
Thickening Treatment šampon i regenerator 5 u 1 za muškarce 240ml (dobitnik prestižne Pure Beauty Aword zlatne medalje za 2017)

Kako do zavodljivo bujne i zdrave kose ovoga ljeta
Story 

Terapijska maska za kosu sa faktorima rasta

Svi volimo biti podvrgnuti salonskom tretmanu. No, to nas tjera da odvojimo vrijeme iz našeg ionako pretrpanog rasporeda. NANOGEN kremasta maska sa koncentriranom razinom faktora rasta daje vam priliku da uživate u salonskom stilu kod kuće.  Umiruje vlasište, obnavlja oštećenu kosu te potiče zdrav rast kose. Za potpuno uživanje preporučujemo upotrebu maske barem jednom tjedno, u kadi, uz čašu šampanjca.

Maska za rast kose 200ml

NANOGEN styling set za volumen bez kompromisa

Kako do zavodljivo bujne i zdrave kose ovoga ljeta
Story 

Rootboost sa zaštitom od sunca

Kosa vam je potištena i beživotna? NANOGEN ima odgovor za vas. Root Boost je poput salonskog fena iz boce. Jednostavan za korištenje, podiže kosu, trenutačno joj pruža gustoću i volumen te je štiti od blijeđenja izazvanog UV zračenjem sunca. Keratin kosi daje snagu, dok niacinamid brine o zdravlju vašeg vlasišta. Obavezno se mora naći u vašoj torbici u ljetnim danima.

Root Boost Hair Thickening Spray with Sun Damage Protection 100ml

Thickening Heat Protecting sprej

Od sada, bez straha, kosu možete podvrgnuti visokoj temperaturi i stilizirati je na svoj omiljen način. NANOGEN Heat Protecting sprej obogaćen keratinom, pro-vitaminima i kofeinom štiti vašu kosu od oštećenja izazvanog feniranjem ili peglanjem te ju čini sjajnijom i podatnijom. Umirujući niacinamid njeguje vaše vlasište.

Thickening Heat Protecting Spray 100ml

Nanogen keratinska vlakna

Bilo da imate tanku ili prorijeđenu kosu, prošireni razdjeljak, NANOGEN keratinska vlakna transformirat će vašu kosu u roku od 30 sekundi. Dolaze u 10 prirodnih boja i potpunosti se stapaju sa vašom kosom. Ne samo da će transformirati vaš izgled već i vaše raspoloženje. Dostupno u svim boljim ljekarnama, a u dm-drogeriemarktu u četiri najfrekventinije nijanse.

NANOGEN keratinska vlakna 15g / 30g

PUTNI & START PAKET za nju i njega

Putni & start paketi savršen su način uživanja u gustoj kosi čak i u pokretu. Ne samo da su prikladani za putovanja, već su sjajan način da se upoznate s linijom NANOGEN i započnete svoj put do gušće, njegovane i zdravije kose. 

NANOGEN Putni & start paket za žene

NANOGEN proizvodi dostupni su u svim boljim ljekarnama i webshopu portala SVIJET-KOSE.hr, dok Nanogen keratinska vlakna možete nabaviti i u dm-drogeriemarkt prodavaonicama.

Distributer za ljekarne: OKTAL PHARMA