Story radio
Početna Promo 1841 prikaza 11. srpnja 2018.

Pogledaj u oblake!

Profimedia.

U srpnju Croatia Airlines vam nudi povoljnije cijene aviokarata za više atraktivnih odredišta - Rim, Bruxelles, München i Veneciju. Letovi iz Zagreba i Dubrovnika, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima

Povratne aviokarte za letove iz Zagreba u Rim, preko Splita, možete kupiti po cijeni već od 165 eura, a za izravne letove u Bruxelles već od 175 eura. Više slobodnih mjesta po navedenim cijenama možete pronaći u srpnju i kolovozu.

 

Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika u München možete kupiti po cijeni već od 129 eura, a za izravne letove u Veneciju već od 173 eura. Putujte s nama po povoljnim cijenama do kraja listopada ove godine.

 | Author:

 

Kupite vaše aviokarte što prije i prepuste se osobitostima najljepših europskih gradova! Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

 

 

Komentari