Story radio
Početna Promo 910 prikaza 01. kolovoza 2019.

Povedite djecu na znanstvene radionice časopisa National Geographic Hrvatska

Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora u Njivicama na otoku Krku

Ako ljetujete na Krku, svakako povedite svoje mališane u Omišalj i Njivice na znanstvene radionice u režiji časopisa National Geographic Hrvatska. Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora, a kroz igru djeca će s lakoćom svladati djelić znanosti upoznavajući se s raznim temama iz područja koje obrađuje i National Geographic Hrvatska. U igri i učenju djecu će poučavati i pratiti stručni animatori, osposobljeni za tematiku koju predaju, a zanimljivim detaljima potaknut će ih da upoznaju svijet oko sebe i postanu budući čitatelji kvalitetnog štiva.

GLAGOLJICA

17. kolovoza 2019.
19 – 21  sat, OMIŠALJ

 | Author:

PLACA OMIŠALJ

Posebno prilagođen kreativno-edukativni program za djecu na radionicama izrade glagoljičnih slova, pisanja brojeva na različitim materijalima te učenja o glagoljici kao starom hrvatskom pismu.

PLAVA ZASTAVA

19. kolovoza 2019.
10 – 12 sati, NJIVICE

Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

 | Author:

Stručni edukatori na zabavan će način poučiti djecu da se odgovorno ponašaju prema prirodi, usvoje znanja, stavove i vještine te da spoznaju kako su ljudi dio prirode i da trebaju zajedno djelovati kao odgovorna zajednica. Tema radionice je mikroplastika. 
marberavillas.com
 

Komentari