Od prodaje svakog McMenua u svim McDonald'sovim restoranima diljem Hrvatske u razdoblju od danas do 20. studenog tvrtka će dio prihoda namijeniti donaciji, u svrhu omogućavanja što ugodnijeg boravka svoj djeci pacijentima bolnice u Klaićevoj. McDonald'sovu humanitarnu akciju odlučio je poduprijeti i Hrvatski olimpijski odbor te poznati hrvatski sportaši koji su sudjelovanjem u projektu 13. studenog od 11.00 do 12.00 sati u McDonald'su Vrbani podigli svijest o važnosti pomoći najvećoj i jedinoj samostalnoj bolnici namijenjenoj djeci u Hrvatskoj.

Hrvatski sportaši s Pavelom Pavličekom i Hrvojem Valentom iz McDonald'sa te Ronald McDonald klaun Mnogobrojni gosti McDonald'sa na Vrbanima nemalo su se iznenadili ugledavši Dubravka Šimenca, Luciju i Anu Zaninović, Martinu Zubčić, Martina Sinkovića, Marinu Sumić te Filipa Grgića na blagajni restorana umjesto McDonald'sovog osoblja. Neke od najvećih hrvatskih sportskih zvijezda spremno su se odazvale na ulogu ljubaznih McDonald'sovih djelatnika, kako bi pozvali što više građana na uključenje u projekt radi prikupljanja što većeg iznosa za potrebe Dječje bolnice Zagreb.
Dubravko Šimenc i sestre Zaninović „McHappy Day inicijativa istovremeno pruža svim našim gostima osjećaj doprinosa našem zajedničkom humanitarnom cilju, ali i priliku za sudjelovanje svim građanima koji prepoznaju važnost omogućavanja što boljih uvjeta za svu djecu pacijente Dječje bolnice Zagreb“ izjavio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku. Fotografije: promo