Zagreb dobiva novo mjesto koje će dodatno osnažiti omiljenu destinaciju za provođenje svakog slobodnog trenutka. Arena Park, obiteljska shopping oaza, svečano otvora svoja vrata 16. svibnja. Uz 11 trgovina i kafić, u Arena Parku, svaki će član obitelji pronaći ponešto za sebe. U novoj vas šoping destinaciji tako očekuju JYSK, , Kik, Sancta Domenica, Pepco, Bubamara, CCC, LC Waikiki, PittaRosso, Extrasports, Intersport Outlet i kafić Leggiero Loft.

Prava destinacija za obiteljski šoping

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova premijerno dolazi u Hrvatsku baš u Arena Park. Upravo će on sa svojih 40.000 različitih artikala ponuditi po nešto za svakog člana obitelji i to po vrlo prihvatljivim cijenama i odličnoj kvaliteti. Extra Sports je prepoznatljiv po top brendovima koji su svakodnevno na popustima. Tako vrhunski Nike, Adidas, Skechers, Umbro, Lonsdale, Slazenger, Cocomo i mnogi drugi postaju dostupni svima, na radost brojnih kreativaca. U CCC Shoes&Bags, osim obuće za žene, muškarce i djecu, po povoljnim cijenama možete pronaći i torbe te modne dodatke. JYSK u Arena Parku je prvi JYSK uređen prema novom konceptu koji odlikuje potpuno drugačiji stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupnje. PEPCO - odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo, koji neće moći proći nezapaženo, pa se pripremite na pitanje radoznale susjede koja će željeti znati gdje ste bili u šopingu.  Kik nudi aktualnu modu za žene, majice i hlače za muškarce te dječju modu za dječake i
djevojčice svih dobnih skupina.

U Bubamari možete pronaći sve za djecu i novopečene mame. Intersport Outlet nova je shopping destinacija poznatih svjetskih brendova iz redovne Intersport ponude, sada dostupnih i po 70 posto nižim cijenama.

Sancta Domenica, ovlašteni uvoznik Panasonica, Sonyja, Samsunga, LG-a za Hrvatsku te ekskluzivni uvoznik PlayStationa za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu, kao i distributer gaming asortiman do krajnjih korisnika. Zahvaljujući njima, Arena Park pravo je mjesto za sve ljubitelje vrhunske tehnike. PittaRosso, jedan od vodećih lanaca u maloprodaji cipela i kožne galanterije, idealno je mjesto gdje se može kupovati po prihvatljivim cijenama bez odricanja od poznatih marki.

Nakon šopinga, svatko poželi predahnuti i uzeti trenutak za sebe. U Leggiero LOFTu, osim napitaka, možete kušati izvrsne torte te makarone koje za njih proizvode Torterie Macaron. To je savršeno mjesto za predah između dvije runde šopinga, kada vam padne šećer, a noge požele barem malo odmora.