Svega je nekoliko odjevnih predmeta koji nikada ne izlaze iz mode. Dobre traperice, obična bijela majica, mala crna haljina i košulja definitivno se mogu svrstati na tu must have listu. Za one zaposlene dodali bismo još i cool sako i baloner i njihov 'poslovni' ormar je kompletan. No ono što vjerojatno muči mnoge ljubitelje košulja, jest to što se malo koji model može uklopiti u užurbani ritam i obavezama prenatrpan dnevni raspored. Jer svima je cilj u tom neizostavnom poslovnom komadu izgledati dobro i svježe tijekom cijeloga dana. Ranojutarnja jurnjava na posao, vožnja automobilom koja na samome početku dana uništi vaš pomno odabrani look, zatim odlazak s jednog sastanka na drugi pa nakon posla obavljanje drugih obaveza ili onih s djecom... sve to teško može izdržati neka obična košulja. Onaj uglađen i ispeglani stajling s vješalice na vama će nakon kratkog vremena postati zgužvanim. I baš zato trebate upoznati GANT košulje nove generacije, u kojima ćete zahvaljujući posebnoj tehnologiji izrade izgledati 'ispeglano' tijekom cijeloga dana. Riječ je o Tech Prep pametnoj tehnologiji koja podržava aktivan stil života, kakav većina ljudi u urbanim sredinama i živi. No za početak, dopustite nam da vam pokažemo nekoliko stajlinga (i za žene i za muškarce) s GANT košuljama iz linije Tech Prep u glavnoj ulozi, u kojima ćete osim dotjeranima, biti drugačiji i jako stajliš.

Stajlinzi za žene

Uzbijelu GANT košulju sa satenskim dobby prugama u in bojom jeseni, zagasito bordo nijansom crvene, savršeno će se uklopiti hlače od popularnog baršuna i kožnata bordo torba. Nježno ružičaste balerinke s volanima koji su se s odjeće preselili i na obuću, te baloner u boji borovnica, zaokružit će ovaj odličan look kojim ćete se definitivno istaknuti. Odlična stvar je i što ovu košulju s klasičnom manšetom s podesivim gumbima i GANTovim logom na otvoru rukava, osim za odlazak na posao, možete nositi i u nekim neformalnim prilikama.
Razlozi (i super stajlinzi) zbog kojih ćete košulju željeti nositi sve češće
Story 
Plava košulja s dvostrukim prugama u pariško plavoj boji te bijeloj, kao stvorena je za kombiniranje sa žutom. Lagani žuti kaputić oversized kroja, baršunasta torbica s mašnom i zlatne naušnice zanimljiva oblika savršeno se sljubljuju. Plave balerinke u špic s ukrasnim detaljima točka su na i ovom stajlingu u kojem ćete dobro i svježe izgledati tijekom cijeloga dana. Dodajmo i to da ćete u ovoj GANT košulji izgledati profinjeno, ne samo zbog pruga različitih širina, šiljastog ovratnika, već i zbog klasične manšete s podesivim gumbima i GANTova loga na otvoru rukava.
Razlozi (i super stajlinzi) zbog kojih ćete košulju željeti nositi sve češće
Story 

Stajlinzi za muškarce

U ovu GANT košulju s Tech Prepom dodana je impregnirana vunena tkanina za održavanje temperature tijela onoga tko ju nosi na idealnih 37,5 stupnjeva. Taj je proces bio znanstveno razvijen za astronaute, a danas kombinira funkcionalnost s odličnim osjećajem tkanine na dodir. Može li idealnije od košulje koja se neće zgužvati čim sjednete u autombil, one u kojoj se nećete oznojiti već na prvom sastanku ili prilikom trčanja na dogovor i u kojoj ćete se osjećati ugodno tijekom cijeloga dana?! Ovu sivkasto plavu košulju možete iskombinirati s trendi kariranim hlačama u nijansama sive. Cool crni kaput s detaljima od kože te visoke cipele na navlačenje u nijansi bordo crvene, zaokružit će vaš stil koji možete upotpuniti i muževnim satom kako biste baš sve u zacrtanom rasporedu stigli obaviti na vrijeme.
Razlozi (i super stajlinzi) zbog kojih ćete košulju željeti nositi sve češće
Story 
Uz ovu GANT prozračnu košulju s prugama u mint nijansi zelene odlično se će uklopiti plavo odijelo, u kojem nipošto nećete izgledati strogo. Tim više ako cijeli stajling zaokružite tamno plavim cipelama od brušene kože, koje će pojačati notu ležernosti. Ne zaboravite sat, jer tek uz njega je svaki muški look kompletan. Upamtite i to  da je i ova GANT košulja napravljena uz pomoć Tech Prep tehnologije, koja je rezultirala prozračnim materijalom koji se brzo suši te ima visoku moć upijanja zbog kojem znojenju možete reći bye bye.
Razlozi (i super stajlinzi) zbog kojih ćete košulju željeti nositi sve češće
Story 
Novi modele košulja za muškarce i žene, koje smo upravo za vas stilizirali, od 5. rujna možete pronaći u GANT trgovinama (popis pronađite u nastavku) diljem Hrvatske. Svaki od modela dolazi u različitim dezenima - od kariranih, prugastih do jednobojnih. Ne zaboravite i na ono najvažnije: da je održavanje i glačanje Tech Prep košulja znatno lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja. Zagreb:GANT, Centar KaptolGANT, Masarykova 5GANT, Avenue Mall5 Star, City Center One WestRijeka: GANT, Ante Starčevića 2b5 Star, Tower Center RijekaOpatija: GANT Man, Hotel Milenij, Maršala Tita 109GANT Woman, Hotel Sv Jakov, Maršala Tita 105Zadar: GANT, Široka ulica 2Split: GANT, Joker5 Star, Mall of SplitDubrovnik: GANT, Placa 18Rab: GANT, Srednja ulica 10Hvar: Multibrand Man, Trg sv. Stjepana 24Multibrand Woman, Fabrika 22 Fotografije: Press