Story radio
Početna Promo 1665 prikaza 14. kolovoza 2019.

Rita Ora sprema veliki spektakl u Zadru krajem kolovoza!

Prvi redovi rasprodani su, a Franka Batelić i Domenica izaći će na pozornicu i zagrijati fanove svojim hitovima prije britanske pop zvijezde

Još je nešto više od dva tjedna ostalo do velikog koncerta megapopularne svjetske pop zvijezde Rite Ore koji će se održati 30. kolovoza u Zadru u Dvorani „Krešimir Ćosić“. Vijest o koncertu ove britanske pjevačice i kantautorice, čije pjesme haraju međunarodnim top ljestvicama, oduševila je brojne fanove u Hrvatskoj i šire.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

 | Author:

Kao predizvođačice na jednom od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

 | Author:

Najvjerniji fanovi već su si osigurali uživanje u spektaklu svoje omiljene zvijezde pa su tako ulaznice za FAN PIT rasprodane. U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna te manji broj VIP ulaznica po cijeni od 450 kuna (u cijenu VIP ulaznice uključeno piće i finger food u VIP salonu). Moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati. Obzirom da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.eu i  www.ticketshop.hr.

Komentari