''Uživala sam na snimanju koje je zaista vrhunski odrađeno i s kojim sam se predstavila u ulozi ambasadorice Festivala dobrog stila što mi je posebno zadovoljstvo. Stil doživljavam kao priliku da se svakodnevno izrazim na neki svoj način, a u cijeloj priči najvažnije mi je da se osjećam dobro.'' – izjavila je mlada glumačka zvijezda Monika Mihajlović.

S Monikom se složio i miljenik nježnijeg spola, kolega glumac Stjepan Perić koji je dodao: ''Smatram da stil predstavlja bitnu odrednicu vlastite osobnosti koja na neki način iskazuje i sam stav pojedinca. Drago mi je što sam se našao u ulozi ambasadora ovog velikog novog projekta i jako se veselim samom festivalu.''

Festival dobrog stila powered by Bipa održat će se od 30. studenog do 1. prosinca u prostoru City Center one East gdje će svi ljubitelji doznati sve o najnovijim trendovima iz područja njege tijela, lica i kose, imati priliku čuti savjete stručnjaka make upa i poznatih stilista te uživati u bogatom programu, koncertima, modnim revijama, ali i besplatnom šminkanju, frizuri, njezi noktiju, lica i tijela.

Fotografije: Goran Matijašec