Što nosi žena sa stavom, ali i žena s karakterom zna splitska dizajnerica Gorana Milaković koja svoju modnu viziju implementira u vlastiti brend Bubabu Design. Njezina proljetna kolekcija nastavak je zavodljive, ženstvene kolekcije nedavno predstavljene na modnom događanju - Zagreb Fashion Destination. Modni komadi dozivaju sunce i proljeće u srca svih ljubitelja modnih poslastica. U Bubabu Design kolekciji dominiraju lepršave kreacije, ali i prevladavaju žute, plave i ružičaste nijanse. Ne smijemo ne spomenuti da je ovoga proljeća nezaobilazna bijela boja stoga pri kupnji odjevnih komada imajte na umu da je bijela apsolutni must have.

“Kreacije sam ovog puta upotpunila modnim detaljima, odnosno torbicama koje pričaju posebnu priču. Torbice su izradili korisnici splitskog Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači“ pod vodstvom mentorice Anke Bartičević i neizmjerno sam im zahvalna što torbice izgledaju baš onako kako sam ih zamislila. Izgledaju kao na skicama koje su dobili. Oni su jako ponosni na svoj rad,a ja jako sretna”, otkrila je dizajnerica.

Gorani je inspiracija za ovu kolekciju bila veseli i razigrani duh, ali i šareno, vedrije i toplije proljetno vrijeme. Kolekcija je namijenjena svim ljubiteljicama mode koje prije svega, kroz ono što nose, jasno pokazuju svoj karakter, neustrašivost, hrabrost, želju za životom, ali i zavodljivost. Prevladavaju senzualne duge haljine, neobične bluze, odjela, kaftan. Široka je paleta korištenih materijala (prirodni materijali, viskoza i pamuk).

4221

Kolekcija iz Bubabu Design radionice kolekcija je s karakterom i jasnom porukom. Odjećom želimo poslati impuls prema drugima u društvu i pokazati koliko je u svemu što radite važna vjera u samoga sebe. Povjerenje koje nam ukazuju klijenti pomaže nam da budemo svaki dan sve bolji u poslu koji radimo i odvažimo se kreirati krojeve, odnosno modele koje će klijenti rado nositi. Naši se komadi nose tijekom cijelog dana, jer svaki je trenutak života posebna prilika da se osjećamo opušteno, lijepo, izvrsno, ali i da uvijek vjerujemo u sebe.