Story radio
Početna Promo 26807 prikaza 14. veljače 2018.

Svjetski priznata dijeta zaslužna za novu liniju poznate voditeljice i pjevačice

promo.

Većina nas preko zime i za vrijeme blagdana nabaci pokoji kilogram koji je kasnije vrlo teško izgubiti. Zimi manje vremena provodimo vani, više sjedimo i više jedemo, a kada se sve to odrazi na tijelu, tražimo magično rješenje koje će otopiti naše kilograme

Poznata voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea napokon može reći da je zadovoljna svojom linijom. Osam kilograma koje je smatrala da su joj višak, izgubila je pod vodstvom dr. Jeannette Gjurić iz Poliklinike Sinteza, zahvaljujući svjetski poznatoj HCG dijeti.

Baveći se biorezonancom, dr. Jeannette Gjurić educirala se u primjeni dijete koja traje 4 – 6 tjedana, pacijenti na njoj gube 8 do 10% svoje težine, tijelo ostaje sačuvano od gubitka mišićne mase, dok se masno tkivo u problematičnim zonama topi.

Unatoč reduciranoj dijeti i svega 600 – 700 kcal na dan, pacijent nema osjećaj gladi i odlično se osjeća, a ova metoda provodi se pod strogom kontrolom liječnika i daje izuzetne rezultate.

„Visoka sam i taj višak kilograma nekako bi se izgubio i nije bio toliko primjetan, ali ja sam ga uočavala i željela riješiti. Kada mi je dr. Gjurić predložila HCG dijetu, moram priznati da sam bila skeptična. Posebno kada mi je rekla da neću biti gladna. Nakon svih pretraga, ušla sam u proceduru dijete. Nakon 4 tjedna, moram priznat da sam jako zadovoljna i ponosna“, kroz smijeh je izjavila Minea.

 | Author: promo promo.

Bez osjećaja gladi

HCG dijeta provodi se pod kontrolom liječnika, a s obzirom na njezino funkcioniranje, ne potiče razgradnju mišića te ne postoji bojazan od nepoželjnog yo-yo efekta.

„Radi se o dijeti kojom se kilogrami gube vrlo brzo i učinkovito, u prosjeku oko 300 grama dnevno. Ova modificirana dijeta pogoduje cijelom metabolizmu i organizmu, bez štetnih posljedica i yo-yo efekta koje različite dijete često ostavljaju“, objasnila nam je dr. Jeannette Gjurić.

U jednoj švicarskoj klinici s kojom godinama surađuje, dr. Gjurić upoznala se s HCG dijetom koju je iskombinirala s biorezonantnom terapijom koja pomaže pacijentu održati tijelo u balansu: da ne bude bezvoljan, gladan, potišten i da nema sve one simptome koje donosi dijeta s reduciranom prehranom.

Uz HCG dijetu, dodaje dr. Gjurić, preporučuje se umjereno vježbanje jer osoba koja je provodi dobiva snagu i volju za fizičku aktivnost.

„Sam protokol dijete se sastoji od razgovora s pacijentom i biorezonantne dijagnostike. Nakon toga pacijent dobiva HCG globule obrađene biorezonancom, kao i biorezonantnu terapiju na koju pacijent dolazi svaki tjedan, tijekom mjesec dana“, objašnjava dr. Gjurić.

U navedenom periodu pacijent se stavlja na redukcijsku dijetu koja uključuje samo 600 – 700 kcal dnevno, što je u normalnim uvjetima zapravo jako teško, skoro nemoguće, a ako i uspijete, dolazi do velikog gubitka mišićne mase te se kao posljedica javlja yo-yo efekt, što znači vraćanje izgubljenih kilograma i ponovno debljanje u kratkom roku.

 | Author: promo promo.

Dijeta koja čuva mišiće

U HCG dijeti uz pomoć biorezonantne terapije i HCG globula pacijent gubi osjećaj gladi te se osjeća dobro i poletno. HCG globule sprječavaju gubitak mišića – podizanjem razine hormona u tijelu, uključujući testosteron, HCG hormon stvara anaboličko stanje (izgradnja mišića) koje neutralizira kataboličko stanje (mišićni slom).

Naime, tijekom brzog i dramatičnog gubitka kilograma gubi se i velika količina mišića. Budući da je mišić sam po sebi težak, ovaj gubitak izgleda dobro samo na vagi.

Kada izgubite mišiće, to je najveći gubitak za tijelo, posebno njegov oblik te cijeli metabolizam, ističe dr. Gjurić.  HCG dijeta štiti od gubitka mišića koji su bitni za snažniji metabolizam te pomaže pacijentima da zadrže svoje novo stanje, i to dugo nakon završetka reducirane prehrane.

„Dosadašnji rezultati ohrabrili su me da dijetu ponudim svim osobama koje se bore s prekomjernom tjelesnom masom. Zbog njih sam za cijeli ovaj period od 4 tjedna stavila cijenu od 2 600 kuna“, otkrila je dr. Gjurić, dodajući kako se radi o zaista izvrsnoj dijeti kojom se smanjuju kilogrami, posebice masno tkivo, pri čemu mišići ostaju očuvani, a kroz cijelo vrijeme trajanja dijete pacijent se osjeća izvrsno.

 

Komentari