Nabacite na sebe kupaće, izbacite prsa junačka, uvucite trbuh i krenite u akciju! Dobra je strana ljeta da sukladno živi u termometru raste i libido, što znači da (gotovo) svaka seksi ljepotica koja vam je u vidokrugu samo čeka da je osvojite.

I ako vas ljepotica diskretno mjerka ispod naočala, dok se sunča i senzualno nanosi ulje, obavezno joj priđite jer i ona traži srodnu dušu jednako kao i vi! Ipak ovisno o tome što nju u životu podiže, potrebno je prilagoditi i strategiju prilaska. Evo kako:

DASKAŠICA

KAKO RAZMIŠLJA Djevojke ravnih trbuha (od svakodnevnog balansiranja na dasci, bilo dasci skateboarda bilo onoj za jedrenje) uvijek su pri vrhu naše top-ljestvice najpoželjnijih komada na plaži. Osim što ima besprijekorno građeno tijelo na kojemu bi joj i Beyonce pozavidjela, ona je sportski tip, slobodna, samopouzdana i neovisna žena koja se zna zabavljati – a, priznajte, to je stvarno seksi. Ima li išta slađe nego zavesti samostalnu i snažnu ženu?!

ZAJAŠITE VAL Pokažite joj da poštujete njezinu ljubav prema outdoor sportovima i upitajte je, recimo, smeta li joj kod kiteboardinga vrlo jak vjetar ili joj je to baš “rajc”. Nemojte očajavati ako vas ignorira – možda su je cjelodnevne aktivnosti umorile. Dajte joj vremena. Ostanite joj u vidokrugu i nađite vlastitu avanturu: oslobodite i vi divlju stranu. Žene vole aktivne i snažne muškarce; kad se kajtašica malo odmori – diskretno škicnite u njezinom smjeru ispod sunčanih naočala i započnite avanturu pogledima. Netko će pasti, ili vi ili ona, ovisi o tome tko je u ovoj priči pravi predator.

PARTIJANERICA

KAKO RAZMIŠLJA Obično na sebi ima kratki prozirni topić (koji toliko otkriva da bi ga se i Rihanna postidjela) i minijaturne vruće hlačice. Nemojte odustati od zavođenja ove seksi i senzualne žene samo zato što ste bez novca (tko vas je tjerao da dižete kredit u švicarcima da biste si priuštili VIP ulaznice?!). Vjerojatno ni ona nema pune džepove love (a gdje bi joj i stala?), što je odličan indikator da ste slični. Velik je bonus u svakoj avanturi ili vezi ako oboje favorizirate iskustvo, a ne materijalne stvari!

UHVATITE RITAM Na after-partyju budite strpljivi. Pričekajte pauzu između setova, tako joj nećete pokvariti uživanciju. I, još važnije, doznat ćete je li možda zauzeta. Ako je solo, zanemarite činjenicu da ste možda deseti tip koji joj se upucava. Budite samopouzdani, napravite nešto što će je zainteresirati, recimo na vrh nosa stavite otkačene prozirne naočale i pratite govor tijela. Ako se igra svojom kosom ili vas dodiruje – to su znakovi da joj se sviđate. Izbjegava li kontakt očima i tipka po mobitelu, produžite!

FIT CURA

KAKO RAZMIŠLJA Ova prelijepa Afrodita aktivna je već od 6 ujutro jer dan neizostavno počinje kardiotreningom. A nakon što ste vidjeli kako radi “marince” (recimo samo: impresivno!), zabrinuli ste se da nemate nikakve šanse osvojiti je. Pogrešno! Žene koje redovito vježbaju vode računa o svom zdravlju te, što je najvažnije, imaju jak i izražen libido. No, one žele muškarca sličnoga sebi – snažnog, zdravog i fit!

IZMORITE JE Nemojte je pitati je li za kavu s vama dok se znoji i radi zgibove. Pričekajte dok ne završi s vježbanjem – na kraju intenzivne tjelesne aktivnosti u tijelo se otpušta serotonin, tzv. hormon sreće, zbog kojeg će biti raspoloženija za razgovor. Plus: kemikalije iz vašeg znoja na nju mogu djelovati poput afrodizijaka. Znači, ležerno joj priđite i dajte joj neki praktični savjet, na primjer kako uključiti više proteina u dnevne obroke ili primijetite da nema sunčane pa joj ponudite svoje naočale s UV-zaštitom da zaštiti oči od preštetnog djelovanja sunca. Naravno, obavezno se cijelo vrijeme pravite kao da znate o čemu govorite!

SENZUALNA GURMANKA

KAKO RAZMIŠLJA Ima li išta više seksi od žene koja zna cijeniti sitna zadovoljstva pa polagano svim osjetilima uživa u hrani i ignorira sve drugo što bi joj moglo izazvati stres! Ako je pritom i sama, to govori da je samopouzdana, neovisna i da poštuje solo vrijeme. A ako je s društvom, to pokazuje da je društvena. Nemojte se ustručavati prići joj. Impresionirat će je vaša smjelost. Žene vole muškarce pune samopouzdanja.

NARUČITE KOKTEL Čitajte neverbalne znakove koje vam upućuje: ako je zauzeta čitanjem knjige, nemojte joj prilaziti jer je to očit znak kako ne želi da joj itko smeta. No ako s laganim smiješkom na usnama gleda oko sebe, vjerojatno je raspoložena za čavrljanje. Dok ona završava s jelom vi već polako započnite killler proceduru: nabacite slamnati šešir ili otkačene sunčane, naručite neki seksi snack (možda desert) koji jedite prstima i baš uživajte u njemu (ubacite i koji uzdah, jer tako ćete sigurno uživati i u njoj!) – ništa pretjerano, ali ako se na ovo ne nakači onda i nije neka gurmanka. Preostalo je samo da zajedno popite Sex on the Beach.

VATRENA NAVIJČICA

KAKO RAZMIŠLJA Sportske navijačice žustrije su i predanije u navijanju te urlanju na suce i igrače od muškaraca, a nerijetko tu strast i energiju poslije prenesu i u spavaću sobu. Znači, na sjedalu do vašeg nalazi se – savršena žena. Jednostavno morate zavesti ovu seksi vatrenu ljepoticu kojoj je odlazak na utakmicu bitniji od odlaska frizeru. A još ako voli pivo i čevape!? Vjerujte nam, ovakve prilike se ne propuštaju.

NAVIJAJTE UZ NJU Ovaj svojevrstan raritet među ženama morate tretirati kao sebi jednaku – ali vi se tako ponašate prema svim ženama, zar ne? Glupo je i seksistički razmišljati da sport vole samo muškarci, vole ga i žene. Ne trebate biti brkati i imati pivski trbuh da biste bili navijač neke momčadi. Ona nosi unisex naočale, nije napirlitana i vatrena je navijačica Hajduka. Nemojte je zadirkivati ili predbacivati joj tu strast jer time ćete je samo razbjesniti. Ili još gore, natjerati da zapali bengalku i krene pjevati navijačku himnu.

Za sve one kojima su sunčane naočale sastavni dio ljetnog galebarenja, donosimo još muških modela Police naočala koje savršeno pristaju, udobne su, štite i, ono najvažnije, dolaze s garancijom da sigurno nećete ostati neprimjećeni!

3924