Story radio
Početna Promo 2351 prikaza 06. veljače 2018.

Top Sport s ponosom predstavlja novi sportski brend na hrvatskom tržištu!

4 F
promo.

4F, odjeća u kojoj hrvatski sportaši odlaze na Olimpijadu, stigla je u sve Top Sport prodavaonice

4F popularni poljski brand, aktivan u preko 30 zemalja i na 4 kontinenta konačno je došao i u Hrvatsku. Riječ je o proizvođaču visokokvalitetne sportske opreme, posebnom po svom bogatom asortimanu za aktivne profesionalce, rekreativce, ali i osobe koje jednostavno vole iznimno udobnu sportsku odjeću i obuću.

4F je veliki promotor zdravog i aktivnog sportskog života i zato ponosno prati korake mladih talenata, sportskih profesionalaca i umirovljenih sportskih legendi. Osim brojnih sportskih momčadi, njegovu kvalitetu su prepoznale i nacionalne olimpijske momčadi Poljske, Latvije i Srbije i Grčke, čiji su ponosni sponzori, a od ove godine 4F je i sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske delegacije koja će nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama od 9. do 25. veljače u južnokorejskom Pjongčangu, te na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju.

4 F | Author: promo promo.

4F proizvodi napravljeni su od kvalitetnih, provjerenih materijala poznatih svjetskih proizvođača kao što su Toray, Primaloft, YKK i mnogi drugi.  Odjeća i modni dodaci dizajnirani su na način da se prilagode funkcionalnim sportskim, ali i casual izazovima. 
4F asortiman uključuje proizvode za žene i muškarce, a inspiriran je rasponom prirodnih boja vezanih uz poznata skijališta, šarenim/camo uzorcima odjeće za trening i svaki dan. U ponudi se nalaze i funkcionalni asortiman namijenjen svim zimskim aktivnostima, vježbanju i svakodnevnoj uporabi. Također, u Top Sport dućanima može se pronaći i raznolik lifestyle asortiman. 

4 F | Author: promo promo. 4 F | Author: promo promo.

4F brend ekskluzivno je dostupan samo u Top Sport prodavaonicama u Zagrebu, Bjelovaru, Dubrovniku, Opatiji, Puli, Rijeci, Sisku i Splitu.

Više informacija nalazi se na www.top-sport.hr.

###
ProSport 98  nudi najbolje svjetske brandove – adidas, Nike, Reebok i  ekskluzivno 4F brend, i to u ukupno 20 trgovina širom Hrvatske, od čega su 2 Nike monobrand shopa, 6 adidas monobrand shopa, 11 Top Sport multibrand prodavaonica i 1 Top Sport outlet multibrand format. 
Top Sport ponuda uključuje cjelokupni asortiman sportske opreme; od profesionalne odjeće i obuće za svaki sport uključujući ponudu lifestyle odjeće.
ProSport 98 članica je Tekstilpromet grupe.
 

Komentari