Baloner

Baloner je pravi odjevni klasik koji krajem svakog ljeta vadimo iz ormara. Nastao u 50-im godinama 19. stoljeća, kada ga je osmislio slavni Thomas Burberry, elegantni model strogog kroja izvrsno pristaje uz haljine i suknje, dok su širi i vrećasti baloneri stvoreni za nošenje uz traperice i tenisice. Baloner je elegantan i svestran komad odjeće, a idealni modeli ove jeseni su u bež, svjetlorozim i sivim nijansama. Zanimljiva podstava dodatni je plus!

Gležnjače

Male čizmice na petu hit su i ove sezone. Možete ih nositi uz dnevnu kombinaciju za posao ili večernju za izlazak. Kombinirajte ih uz traperice, štofane hlače, suknje ili haljine. Možete se odlučiti za elegantniji model ili pak za blok petu koja osigurava stabilnost. S crnima nećete pogriješiti, a možete ih pronaći u gotovo svakoj trgovini.

Majice s kapuljačom

Hoodie je idealna, udobna i topla jesenjska majica. One se već odavna ne nose samo na donji dio trenirke, već su dio garderobe baš svih trendseterica. Mogu se odlično iskombinirati čak i uz baloner. Hoodie se nosi na razne tipove hlača, suknji i haljina. Na vama je da se odlučite za model i iskombinirate s ostalim odjevnim predmetima.

Mašna u kosi

Ove jeseni neizostavni modni dodatak je mašna u kosi. Nije važno je li mala ili velika, u boji kose ili privlači poglede. Idealno se kombinira s ultramodernim pletenicama. U modu se s druge strane vratilo ravno i strogi razdjeljak po sredini. U smjeru strogog su i punđe koje nastavljaju biti hit. Vjerujemo da će domaće trendseterice nastaviti s blagim valovima u kosi, a još će se poneka i odlučiti za ružičasto u kosi. Sve je dopušteno!

Limeni ljubimac

Uz ovaj outfit savršeno pristaje profinjen i elegantan model gradskog automobila Peugeot 108. Jedinstvenim stilom i neodoljivim licem on plijeni pozornost već na prvi pogled. Budite maksimalno kreativne i same odaberite miks boja po francuskom receptu, personalizirajte ga i 'isfurajte' uz nove jesenske lookove kao vaš top accessoires.