U suradnji s iskusnom ekipom iz studija Weddinghouse.hr donosimo 5 trendova koji će dominirati u vjenčanjima za 2019-tu. Ekipe snimatelja i fotografa su svaki vikend na cijelom vjenčanju, sve vide i sve prate. Oni najbolje znaju kako izgledaju najljepše Crkve i koje su najbolje sale za vjenčanja, te zašto su najzabavnija vjenčanja najzabavnija i što ih čini takvima.  Stoga donosimo nekoliko trendova koji će dominirati u 2019-toj.

Trendovi u vjenčanjima za 2019-tu
Story 

Zaručničko putovanje – Umjesto bračnog putovanja, trend postaje odlazak na putovanje prije samog vjenčanja. Zašto? Vjenčanje je samo po sebi skupo i komplicirano za organizirati. Odlazak na putovanje odmah nakon toga možda i nije najbolja ideja. Učinite to prije samog vjenčanja.

Vjenčanice – Trend su sve više minimalističke jednostavne i udobne vjenčanice. No ako baš želite glamuroznu vjenčanicu, nećemo vam zamjeriti - samo potražite onu koja ima džepove. Ne znamo kako će drugačije izdržati cijelo vjenčanje bez mobitela, a nije praktično da ga kuma pridržava svako malo. Uz ovo ide i trend nošenja udobnih ravnih cipela koje na sebi mogu imati posvetu za taj poseban dan.

Trendovi u vjenčanjima za 2019-tu
Story 

Vani na otvorenom – Naspram sala i restorana, trend su vjenčanja na otvorenom. Umjesto u restoranu hotela, trend je vjenčanje u zelenom dvorištu hotela pored šatora. Zelena trava jednostavno izgleda prekrasno, a cvjetni aranžmani vani na otvorenom djeluju kao umjetničke skulpture. Uz to će se uklopiti presonaliziranje vjenčanja uz odabrani uzorak (primjerice «polka dot») koji se pojavljuje od dekoracije stola, sve do podija i PhotoBootha. Ako uspijete odraditi i snimanje i fotografiranje «Love Storyja» za vjenčanje u tom istom vrtu prije nego stignu svi gosti, to će izgledati savršeno. U sve će se odlično uklopiti i snimke Drona.

Trendovi u vjenčanjima za 2019-tu
Story 

PhotoBooth – Svaki iole iskusan fotograf vjenčanja će izbjeći fotografiranje s ekipom po stolovima. To je baš BIG NO-NO. Puno bolje rješenje je najam PhotoBootha s rekvizitima. Ekipa će se uz fotkanje i zabaviti.

Fotke odmah i sad – Kako kaže Matko iz Weddinghouse.hr, Facebook je bio popularan jučer, Instagram je popularan sad, a na vjenčanju želiš slati slike preko Vibera i Whatsappa i Instagram Storyja. Ne mislimo na one snimljene mobitelom. «Must-have» je da ti fotograf vjenčanja oko ponoći isporuči fotografije prilagođene novim društvenim medijima.