Tijekom cijele veljače za svaku kupnju označenih proizvoda iz dm-ovog osviještenog asortimana ostvarujete 20 puta više bodova na vašoj dm active beauty kartici, a potrošite li na označene proizvode 150 kuna ili više, u dm-u će vas nagraditi trajnom torbom za kupovinu. Trajne torbe odlična su alternativa plastičnim vrećicama jer njihovom upotrebom umanjujete količinu jednokratnih i teško razgradivih, plastičnih vrećica odbačenih u okoliš.

U bogatoj osviještenoj ponudi dm-ovih prodavaonica pronaći ćete prehrambene namirnice iz biološkog uzgoja, ekološka sredstava za održavanje kućanstva, prirodnu kozmetiku za osobnu higijenu, njegu tijela i make-up i još mnogo toga. U potrazi za najboljim rješenjima iz prirode, u dm-u možete birati između proizvoda omiljenih osviještenih brendovakao štosu Nikel, Mala od lavande, Nuxe, Encian, Medex, Frosch i mnogih drugih, ali i proizvoda dm marki poznatih po svojoj provjereno dobroj njemačkoj kvaliteti poput dmBIO i alverde.

U dm-u nabavi svoje omiljene prirodne i eko namirnice i postani dio pokreta Osvijesti!
Story 

Postanite dio inicijative Osvijesti! i širite poruku o važnosti očuvanja prirode i zdravlja i nakon što izađete iz dm prodavaonice. Mnogo je načina na koje možete u svoju svakodnevicu unijeti male promjene i zamijeniti loše navike onima koje doprinose boljoj i održivijoj budućnosti. Počnite s temeljnim navikama kao što je razvrstavanje otpada, korištenje trajnih torbi za kupovinu, tuširanje umjesto kupanja radi uštede vode ili gašenje svjetla u sobama u kojima  ne boravite i potičite svoje prijatelje i članove obitelji da i oni usvoje ove dobre navike. Jer: kad se male ruke slože, sve se može😊

Više informacija o pokretu Osvijesti! i osviještenim izborima potražite na dm-ovoj internetskoj ili Facebook stranici.