Odgovore na sva pitanja potražite u subotu 17. veljače od 16 sati u Tower Centru u Rijeci ispred prodavaonice dm-a.
dm je za vas pripremio predstavljanje i degustaciju organskih proizvoda marke dmBio i proizvoda hrvatskih OPG-a, kao i testiranje proizvoda prirodne kozmetike. Uz trikove za pripremu brzih i zdravih obroka te testiranje prirodne kozmetike, do 20 sati na raspolaganju ćete imati i nutricionista.

Zato iskoristite priliku i od stručnjaka saznajte koje su prednosti organski uzgojene hrane i kako u svakodnevnom životu najbolje možete iskoristiti te prednosti.

Kako biste što jednostavnije primijenili naučeno, u Tower Centru čekaju vas nagradne igre i kvizovi u kojima ćete imati priliku osvojiti proizvode koji objedinjuju ono najbolje iz prirode.

Ako ni nakon posjeta Tower Centru ne budete sigurni je li održivi stil života pravi izbor za vas, do kraja veljače u zamjenu za 50 active beauty bodova preuzmite časopis s osviještenim savjetima “Najbolje iz prirode“.
U časopisu ćete pronaći jednostavna rješenja za osviještenu prehranu i prirodnu njegu kože te savjete za eko pristup čišćenju doma. A kako biste lakše primijenili savjete i iskusili prednosti života u skladu s prirodom, uz časopis ćete dobiti i kupon s 20 posto popusta pri kupnji brojnih prirodnih proizvoda osviještene prehrane, prirodne kozmetike i proizvoda za čišćenje.

Još više održivih proizvoda i savjet potražite na internetskoj i Facebook stranici dm-a.