Početna Promo 14 prikaza 13. travnja 2017.

Učinite nešto dobro za sebe i svoju bebu, svaki dan

happy family and pregnancy
happy family and pregnancy. daughter playing doctor stethoscope and listens to her mother's pregnant belly

Vitamini i minerali u majčinoj prehrani su važni za pravilan rast i razvoj djeteta kao i za očuvanje zdravlja majke, a dobre* bakterije potiču uravnotežen razvoj crijevne mikroflore. Upravo zato je Biorela® obitelj dobrih* bakterija u svoju liniju pridružila jedinstvenu 3 u 1 formulu za trudnice: Biorela® Choco Prenatal.

Biorela Choco Prenat#B15E47 | Author:
  Inovativna 3 u 1 formula za trudnice Biorela® Choco Prenatal je inovativna kombinacija vitamina, minerala i dobrih* bakterija za zdravlje mame i bebe, u obliku fine tamne čokolade. Sadrži HOWARU® Protect EarlyLife jedinstveni soj, Lactobacillus rhamnosus HN001™ čija je sigurnost i aktivnost ispitana upravo tijekom trudnoće i dojenja. 6 milijardi aktivnih bakterija, 12 vitamina u preporučenim dnevnim dozama, 400 µg folne kiseline** te jod i željezo i sve to u ukusnoj tamnoj čokoladici od 5 g, garancija su da ćete ovaj dodatak prehrani uzeti svaki dan. Uz lakše uzimanje, čokolada omogućuje i bolju stabilnost dobrih* bakterija, povoljno djeluje na raspoloženje, udovoljava želji za slatkim te prirodno sadrži blagotvorne polifenole. Biorela® Choco Prenatal je dodatak prehrani za svaki dan, u praktičnom i povoljnom pakiranju s 30 dnevnih doza. Preporučuje se ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama, a može se nastaviti uzimati i tijekom dojenja.
*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu
**Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata majke rizičan je faktor za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju. Koristan učinak se postiže dodatnim dnevnim unosom od najmanje 400 µg folne kiseline tijekom najmanje jednog mjeseca prije i tri mjeseca nakon začeća.
  www.biorela.com  

Komentari