Story radio
Početna Promo 6911 prikaza 31. srpnja 2019.

Udaljene plaže koje morate posjetiti ovog ljeta

Profimedia.

Vaš će trud biti nagrađen

Ljetni odmor najradije provodimo na morskoj obali, a planiranje godišnjeg odmora pruža nam posebno zadovoljstvo. Kako bi u potpunosi doživjeli čari mora, sunca, cvrčaka i borova, često smo u potrazi za najljepšom plažom na kojoj ćemo se moći potpuno opustiti daleko od prevelikog broja turista. Budući da se najljepše plaže Jadrana nalaze daleko od pogleda, želite li doživjeti nezaboravno iskustvo uživanja u bajkovitom ambijentu, morat ćete uložiti malo truda te prijeći određeni put.

 | Author:

Stiniva, otok Vis

Jedna od takvih je plaža Stiniva na otoku Visu, no kako biste došli do nje morat ćete prijeći određeni put. Bez obzira iz kojeg dijela Hrvatske krećete na put, važno je da vaše vozilo bude potpuno ispravno te da njime možete uspješno upravljati na svakoj podlozi. Jedan od najboljih izbora svakako je moderan Citroën C3. Okretan je, lako se kreće i u gradu i na otvorenoj cesti, a povišena odignutost od tla, veliki kotači i umjerena dužina (manje od 4 m), C3 čine izričito agilnim i pokretnim. Njegova velika ostakljena površina i otvor velikih dimenzija vozaču i putnicima nude iznimnu osvijetljenost i osjećaj zadovoljstva, a zbog preglednosti moći ćete čak i iz automobila uživati u svim prirodnim ljepotama. Iako se do Stinive ne može doći automobilom, njime možete doći skroz do kozjeg puta kojim ćete se spustiti na plažu. Naime, Stiniva na Visu jedva se nazire s pučine, a ograđena je strmim kamenim liticama pa je polovično uvijek u sjeni. Ako ste ljubitelj čistog mora i divljeg krajolika, ova je šljunčana plaža idealan izbor za vas.

 | Author:

Rajska plaža, Rab

Još jedna otočna plaža koju morate posjetiti jest Rajska plaža na otoku Rabu. Ova je plaža dosta udaljena od centra grada, pa ćete se do  nje morati zaputiti automobilom. Budući da su otočne ceste prilično izazovne, no za Citroën C3 , to ne predstavlja nikakav problem, a zbog njegove intuitivne tehnologije osigurane su vam bezbrižnost i sigurnost prilikom vožnje. Rajska plaža nalazi se u Loparu, a riječe je o gotovo dva kilometra dugoj pješčanoj oazi koja je idealna za roditelje s djecom jer je izuzetno plitka, pa doslovno desetke metara možte hodati u moru do gležnja. Kako bi vaši mališani u potpunosti uživali, sa sobom ponesite kantice, lopatice, luftiće, ali i suncobran kako bi se zaštititli od jakog sunca. Sve što vam je potrbno bez problema će stati u prostranu unutrašnjost novog Citroena jer se njegov prtljažnik odlikuje uzornim obujmom od 300 L.

 | Author:

Potovošće, Krk

Posljednja, ali ne i manje važna je plaža Potovošće u Vrbniku na otoku Krku. Kao i dvije prethodno spomenute, njezina dislociranost jedna je od njenih najvećih prednosti, a dobra je strana ta što je automobilom vrlo lako dostupna. Plaža je smještena na osami, u mirnoj i skrovitoj uvali te je prekrivena kamenim oblucima, a na putu do nje proći ćete kroz borovu šumu pored koje je organiziran parking na kojoj bezbrižno možete ostaviti svog limenog ljubimca. Zahvaljujući opciji automatskog klima uređaja, u Citroënu C3 povratak kući bit će vam ugodan čak i nakon cjelodnevnog stajanja na suncu, pa ćete nakon dana ispunjenog kupanjem i sunčanjem s osmijehom na licu stići kući.

 

Komentari