Početna Promo 0 prikaza 06. prosinca 2017.

Uživajte u zabavnom programu na Mastercard® Shopping Dayu u Arena Centru!

story-shopping-day-feature-image-svi-portali

Mastercard donosi blagdansku čaroliju u zagrebački Arena Centar! Uz kupnju poklona za najmilije i popust od 30% u odabranim trgovinama za plaćanje karticama Mastercard i Maestro, očekuje vas i cjelodnevni zabavni program. Dječji zborovi razveselit će vas razigranim nastupima i božićnim repertoarom, a plesne skupine impresionirat će vas svojim umijećem i talentom! Pedagoško-andragoški odjel Muzeja grada Zagreba pripremio je za mališane prigodnu radionicu izrade božićnih ukrasa i nakita. Posebna poslastica je večernji koncert glazbene zvijezde Luke Nižetića koji će na božićnoj pozornici Arena Centra izvesti svoje poznate hitove.

Split Rodjenan City one centra Luka Nizetic koncertfoto Mario Strmotic | Author: Split Rodjenan City one centra Luka Nizetic koncert foto Mario Strmotic
Luka Nižetić Otkrijte i kako će se finalistice kreativnog natječaja snaći u modnom dvoboju s blogericama Sonjom Kovač i Anom Bacinger. Naime, u paru s modnom blogericom, dvije čitateljice časopisa Story birat će trendy styling u odabranim trgovinama Arena Centra i potom ga predstaviti stručnom žiriju, a ona s najboljim outfitom osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici.   PROGRAM 10.30 – 11.15h nastup dječjeg zbora Bajka 11.15 - 11.40h nastup dječjeg zbora Strmečki mališani (dječji zbor, KUD Strmec) 11.45 - 12.30h nastup dječjeg zbora Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir 12.30 – 14.00h Adventska radionica izrade ukrasa (Muzej grada Zagreba) 14.00 – 17.00h DJ 17.00 – 17.15h Predstavljanje natjecanja Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici! 17.15 – 18.00h nastup Plesnog centra Osmijeh i ansambla Black Angels 18.00 – 19.00h KONCERT LUKA NIŽETIĆ 19.00 – 19.15h Proglašenje pobjednica natječaja Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici! 19.30 – 21.00h Koncert Matija Cvek Dječji zbor Bajka djeluje već 24 godine i okuplja djecu od 3 do 15 godina. Plešemo, pjevamo, glumimo i igramo se na čak 5 lokacija u Zagrebu. Snimili smo nekoliko nosača zvuka, a u posljednje vrijeme smo izveli i nekoliko mjuzikala, među kojima su Briljantin, Kralj lavova, Annie i jako uspješan Frozen. Dječji zbor nastupa i različitim događanjima poput Adventa u Zagrebu, Samoborskog fašnika i Cest is the best, a volimo i humanitarne koncerte.
Dječji zbor Bajka | Author:
Dječji zbor Bajka Dječji zbor Strmečki mališani djeluje u sklopu Kulturno-umjetničkog društva „Strmec“. Broji oko 20-ak djece predškolske i školske dobi. Djeluju i kao folklorna grupa, te nastoje očuvati običaje, pjesme i plesove svetonedeljskog kraja. Mogu se pohvaliti nastupima diljem Hrvatske, no najdraži su im oni već tradicionalni povodom fašnika u Svetoj Nedelji, te na manifestacijama Proljetni zvuci i Lucinje u Strmcu. Voditeljica zbora je Antonija Fauković.
Dječji zbor Strmečki mališani 1 | Author:
Dječji zbor Strmečki mališani Dječi zbor CKIM-a osnovan je u listopadu 2016. u Centru za kulturu i informacije Maksimir. Od osnutka do danas zbor je nastupio na nekoliko značajnih koncerata i manifestacija dočim je već u svibnju 2017. održao svoj samostalni koncert, a u studenom iste godine nastupio na Festivalu glazbe gdje je osvojio srebro. Repertoar zbora sastoji se od djela klasične, duhovne, svjetovne i suvremene glazbe. Voditeljica zbora je prof. Galina Štavlić, diplomirana akademska dirigentica. Rođena je u Saratovu (Rusija) u obitelji umjetnika. Diplomu iz dirigiranja stekla je na Severo-Kavkaskom državnom institutu za Umjetnost 2013. godine. Zbor CKIM-a vodi od njegovog osnutka.
Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir | Author: Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir
Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir Adventska radionica izrade ukrasa s blagdanskim motivima održat će se pod okriljem Muzeja grada Zagreba. Time će se ukazati na prošla vremena kada se božićno drvce ukrašavalo vlastitim rukotvorinama – većinom se sastojeći od šarenih ukrasa s blagdanskim motivima od papira. Pozivamo građane, a pogotovo najmlađe da nam se pridruže, sami izrade ukrase koje će kasnije moći vješati na svoja božićna drvca.
Adventska radionica izrade ukrasa (Muzej grada Zagreba) 1 | Author: Adventska radionica izrade ukrasa (Muzej grada Zagreba)
Adventska radionica izrade ukrasa (Muzej grada Zagreba)
Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels (2) | Author: Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels
Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels U plesnom centru Osmijeh 20 godina se provode razni plesni programi i na tisuće djece i mladih prolazi njihovu edukaciju. Cilj im je educirati mlade u raznim suvremenim plesnim tehnikama i stilovima na jedinstven način koji osim plesno-umjetničkog obuhvaća i kreativni pedagoško-psihološki pristup. Svake godine organiziraju po pet plesnih produkcija u kazalištima Grada Zagreba, nastupaju na festivalima, humanitarnim produkcijama, na televiziji i raznim plesnim natjecanjima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu gdje su preko 30 puta bili prvaci u raznim plesnim disciplinama. Ove godine u režiji Georgea Stanciu rade plesnu predstavu pod nazivom „Parallel“ čija će se premijera održati 29. travnja 2018. u Zagrebu. Surađuju i s plesnim centrima u Italiji i njihovi članovi nastupali su na predstavama u Milanskom kazalištu „Teatro Fontane“. Osnivač i umjetnički voditelj plesnog centra Osmijeh i Ansambla Black Angels je Ivana Mavrin, profesorica psihologije i plesni pedagog. Iskusite doživljaj kupnje uz Mastercard – plaćajte Mastercard i Maestro karticama te iskoristite 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u više od 50 izabranih dućana u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. godine. Prošetajte do omiljenih prodavaonica i izaberite nešto iz ponude jesensko-zimskih kolekcija. Više informacija o popustima i trgovinama doznajte ovdje.
post-image-3 | Author:
Sudjelujte u kreativnom natječaju - Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici! Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici! Pratite modne blogerice Sonju Kovač i Anu Bacinger na njihovim Instagram profilima i osmislite što kreativniji odgovor na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici? Modne blogerice Sonja Kovač i Ana Bacinger pozvat će čitateljice na sudjelovanje u kreativnom natječaju na svojem Instagram profilu objavom posta 8. prosinca 2017. godine, a čitateljice koje žele sudjelovati u kreativnom natječaju šalju svoje kreativne odgovore (na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici?) u obliku komentara na post od 8. do 13. prosinca 2017. godine. Modne blogerice odabrat će dva najkreativnija komentara čitateljica koje će sudjelovati u odabiru stylinga u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. godine. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling, a druga čitateljica upoznat će modnu blogericu Anu Bacinger i s njom složiti trendy outfit. Natjecateljica s najboljim stylingom po izboru žirija osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici, a druga natjecateljica osvojit će utješnu nagradu. Više o kreativnom natječaju doznajte ovdje. Dođite na Mastercard Shopping Day u Arena Centar 16. prosinca 2017. godine i provedite čarobne trenutke sa svojim najmilijima! Foto: Promo; Goran Kovačić/PIXSELL

Komentari