Početna Promo 0 prikaza 23. lipnja 2016.

Vrijeme je za novi Gorenje hladnjak: NoFrost. NoProblems.

FOTO uz AD (2)

Za namirnice je izuzetno važan način na koji ih čuvamo i zamrzavamo, a svi želimo da hrana koju smo zamrznuli ostane ukusna i zdrava. Unaprijeđena NoFrost tehnologija u Gorenje hladnjacima osigurava intenzivno kruženje hladnog zraka kako bi uklonila vlagu iz zamrzivača i spriječila nakupljanje inja na zamrznutim namirnicama te leda na stjenkama zamrzivača, a ladice u zamrzivaču su čiste i prostor u njima je maksimalno iskorišten. Uz NoFrost tehnologiju zaboravite na međusobno lijepljenje zamrznute hrane te zamorno odleđivanje i čišćenje zamrzivača.

Foto uz PR | Author:
Današnji suvremeni potrošač cijeni i jednostavnost uporabe i funkcionalan dizajn aparata koji omogućava visoku kakvoću pohranjivanja namirnica, ne samo u odjeljku za hlađenje već i u odjeljku za zamrzavanje. I zamrznute namirnice mogu biti jednako ukusne kao i svježe namirnice netom ubrane iz vrta, samo što zamrzavanje treba biti izvedeno na pravilan način – i brzo. Brzo zamrzavanje FastFreeze je funkcija koja se koristi nakon velike kupnje, izvrsna za zamrzavanje velikih količina hrane odjednom, održavajući temperaturu na vrlo hladnih i vrlo učinkovitih -24°C. Funkcija pojačanog zamrzavanja XtremeFreeze prenosi zamrzavanje na profesionalnu razinu što znači da je idealna za brzo i zdravo zamrzavanje svježih namirnica. S obzirom na to da zamrzava dvaput brže od redovnog zamrzavanja i to do -30°C, sačuvaju se sve hranjive tvari u hrani.
FOTO uz AD (1) | Author:
Briga o zdravim navikama ION generation hladnjaci iz Gorenja potiču bolje prehrambene i zdravstvene navike. Kombiniranjem ekološki prihvatljive tehnologije i inventivnog dizajna, kombinirani hladnjaci omogućavaju da hrana ostane koliko je moguće dulje svježa. Inteligentna svojstva, kao što je MultiFlow 360°, u kombinaciji sa sustavima IonAir i AdaptTech hlađenjem, pažljivo reguliraju uvjete u hladnjaku stvarajući idealne uvjete za pohranjivanje svakojake hrane, održavajući ju svježom, hrskavom i zdravom. Kao šlag na tortu, u kombinaciji sa sustavima IonAir, MultiFlow 360° i AdaptTech, NoFrost tehnologija brine ne samo o pravilnoj pohrani namirnica u hladnjaku, nego i o vašem kućnom budžetu budući da eliminacija nakupljanja leda podrazumijeva i manju potrošnju električne energije. U konačnici, bit će vam zahvalni vaše zdravlje, vaš novčanik ali i vaš okoliš. Foto: Promo

Komentari