Restoran Cantinetta gastro je kutak Skradina nastao pod utjecajem skradinske kulinarske baštine. U njihovoj kuhinji miješa se duh venecijanske gastronomske tradicije, morlačkog zaleđa i orijentalnih utjecaja. Želite li, pak, uhvatiti sve ljepote Paga, Didova kuća utočište je za ljubitelje autentično uređenog interijera. Ispod stare loze s pogledom na more, u Didovoj kući pronaći ćete domaći pečeni kruh, svježe plodove mora, povrće iz njihova vrta te istarsku tjesteninu.

Za one malo zahtjevnije koji su tijekom ljeta isključivo fokusirani na riblji menu, restoran Foša pomno prati dalmatinske i suvremene gastronomske trendove. Svježe sezonske namirnice govore u prilog kako je cilj restorana njegovanje koncepta zdrave kuhinje. Ugodan ambijent restorana zadržao je elemente tradicije, ali suvremenim uređenjem poručuje kako se razvija u duhu vremena i u skladu sa zahtjevima modernoga gosta. U Splitu potražite konceptualni restoran naziva Zora Bila. Vinska lista od preko 80 vrsta u ponudi, slow food menu od 4 do 6 slijedova te domaće namirnice samo su neki od temelja na kojima počiva ovaj splitski restoran. Vlasnici od prvoga dana stalno istražuju i mijenjaju koncept kako gostima ne bi dosadili, a koji god dan posjetili Zoru Bilu, uvijek ćete pronaći nešto za svoje nepce.

Ono što je zajedničko svim restoranima jest sudjelovanje u Mastercard programu pogodnosti pod nazivom Sladokusac, a u sklopu kojeg sve korisnike Mastercard® i Maestro® kartica na navedenim lokacijama očekuje besplatno piće dobrodošlice ili aperitiv.
Kažu da je dobro planiranje već pola puta. U skladu s tim, pomno isplanirajte obilazak ovih gastro destinacija jer će vam gurman u vama biti zahvalan.

Za produženi vikend (od 20. do 25. lipnja) restoran Zora Bila sve čitatelje magazina Story te korisnike Mastercard i Maestro kartica nagrađuje s dodatnih 10% popusta na cjelokupan iznos računa! Popust vrijedi isključivo uz prethodnu telefonsku rezervaciju (021/782 711)

Uz Mastercard i Maestro kartice posebne pogodnosti u sklopu wine&dine programa Sladokusac potražite na www.mastercard.hr