Zašto bi epilator trebao biti prvi izbor svake žene
Story 
Epilatori se mogu koristiti za brijanje bikini zone, za uklanjanje dlačica po nogama, rukama, licu i ispod pazuha. Znači - po cijelom tijelu. Rezultati se postižu brzo, a glatkoća je dugotrajna. Ovaj uređaj je bežičan i može, nakon punjenja baterije, raditi neprekidno do 40 minuta. Također sadrži i jedinstveno svjetlo koje omogućuje najbolju vidljivost najtanjih dlačica u svakoj prilici. Dakle, izuzetno je praktičan, možete ga nositi svugdje sa sobom i nije potreban odlazak u salon ljepote. Njegu vašeg tijela možete postići iz udobnosti vlastitog doma, a osjećaj će biti kao da ste upravo izašli iz prestižnog salona.

Ovo su prednosti koje ima epilator

Kako su epilatori napravljeni za uklanjanje dlačica iz korijena, glatkoća traje puno dulje nego kod brijanja. Jedna od prednosti epilacije vidi se i u odnosu na tretman s voskom kod kojeg je potrebno čekati određenu duljinu dlačica kako bi uklanjanje bilo uspješno. Moderni dizajn drške u obliku slova S usmjerava aparat po cijelom tijelu i pospješuje tretman. Uz pomoć široke epilacijske glave omogućeno je optimalno uklanjanje dlačica u jednom potezu, a tekstura keramičkih diskova omogućuje zahvaćanje i onih najtanjih. Jedna od prednosti su i dvije brzine. U prvoj brzini uređaj zahvaća do 960 dlačica u sekundi, dok u drugoj brzini zahvaća čak i do 1066 dlačica. Epilator se može koristiti uz sljedeće nastavke: četka za piling, masažer za tijelo, glava za brijanje, kapica za masažu, češalj za podrezivanje, kapica za lice, kapica za osjetljiva područja i kapica za rastezanje kože.
Zašto bi epilator trebao biti prvi izbor svake žene
Story 
Predlažemo epilator za one koji su po prvi put odlučili ukloniti dlačice, a pogotovo za hladna ili jako suha razdoblja kada nam je koža najosjetljivija. Nakon završene epilacije, po mogućnosti, nahranite vašu kožu s kremom za njegu tijela. Za korištenje uređaja nije potreban odlazak iz kuće, a i omogućena vam je puno veća privatnost, što se pogotovo odnosi na najintimniji dio - brijanje bikini zone. Novitet u svijetu epilacije jest IPL tehnologija koja uz primjenu pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta sprječava ponovni rast dlačica te osigurava dugotrajno glatku kožu. Svjetlo djeluje na korijen s posljedicom postepenog smanjivanja količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Philips je nakon godina istraživanja razvio proizvode Philips Lumea. U ponudi su Philips Lumea Prestige uređaji koji dolaze uz anatomski oblikovane nastavke te Philips Lumea Advanced uređaj. Uređaji pružaju vašoj koži vrhunski tretman. Uklanjanje dlačica je jednostavno, bezbolno, dermatološki sigurno i može se provoditi u bilo kojem trenutku iz udobnosti vašeg doma.

Epilator je pravo rješenje za sve 'dlakave' probleme

Problem s dlačicama je dovoljno velik da ga vidite, ali i dovoljno mali da ga brzo riješite. Epilator je jednostavan za korištenje, namijenjen i za suhu i mokru kožu, možete ga koristiti i pod tušem, a uz nastavke može se prilagoditi svim vašim potrebama. Sve to vaš će privatni tretman učiniti opuštajućim trenutkom, pravim užitkom i jednim od osobnih rituala kojem ćete se uvijek veseliti. Vrijeme je za epilaciju! Tekst i foto: Promo