Story radio
Početna Storybook 214 prikaza 29. travnja 2019.

Atraktivna modna turneja uz vodstvo poznate kolekcionarke

Jedna od najvećih kolekcionarki visoke mode, Charlotte Smith, odlučila je ponuditi vrlo zanimljiv turistički uvid u povijest mode. Ovog ljeta bit će domaćica britanske 20 dnevne turneje po muzejima, dvorcima i povijesnim kućama

Kensingtonska palača, Withworth, Althorp House i kuća Agatha Christie samo su neke od najpoznatijih lokacija uključenih u ovu zanimljivu ekskluzivnu turneju koja podrazumijeva i odlazak u Fashion and Textile Museum, The Beatles Story muzej u Liverpoolu, kao i mnoge druge zanimljive modne i umjetničke lokacije.

Grupa od maksimalno 24 gostiju za vrijeme turneje biti će smještena u country-house hotelima s četiri ili pet zvjezdica, uključujući i Bovey Castle te se gostiti po nagrađivanim restoranima s posebnim mogućnostima da zavire i iza scene različitih modnih i kulturnih lokacija. Turneja uključuje i druženje s različitim modnim ekspertima, koji će im se pridružiti u ulozi gosta govornika.

 | Author:

Jedinstveno modno iskustvo počinje 2. kolovoza u Sydneyu, rodnom gradu Charlotte Smith, velike kolekcionarke i vlasnice više od 9 000 haljina i modnih dodataka, koji presijecaju period od 300 godina modne povijesti. Gosti će do Britanije putovati preko Dohe, a cijene aranžmana se kreću od 8.600 do 15.990 funti, dok se europski gosti turneji mogu priključiti dva dana kasnije u Londonu.

 | Author:

Zahvaljujući nevjerojatnoj kolekciji koju je naslijedila od svoje kume Charlotte Smith je stekla brojna poznanstva s velikim modnim imenima stoga nema sumnje da je u pitanju jedno iznimno iskustvo na koje pasionirani ljubitelji mode dubljeg džepa sigurno neće ostati imuni.

V. S.

Foto: Instagram

 

Komentari