U ugodnom ambijentu zagrebačke vinoteke Bornstein održan je Beck's Storybook DisCover, autentičan projekt kojem je cilj promocija iznimno talentiranih mladih umjetnika.
Ovaj put na zanimljiv i atraktivan način predstavila se mlada i egzotična pjevačica Sabrina Hebiri iz Rijeke. Svojim prekrasnim baršunastim glasom u modernim izvedbama s prizvukom jazza, otpjevala je pjesme koje se mogu naći i na njenom novom vinyl albumu.

4160

Što je o svojoj karijeri rekla, možete pročitati u novom broju magazina Storybook koji je u prodaji od subote 9. ožujka.
Uz Sabrinu, za dobru atmosferu pobrinuo se i Dado Botić, DJ koji se krije iza umjetničkog imena DJ Dadoo. Uzvanicima se posebno svidio i foto kutak koji je bio svojevrstan pozdrav proljeću gdje su uz popularne cvjetne vjenčiće posjetitelji mogli snimiti svoj selfie kao uspomenu s ovoga druženja. Za taj lijepi cvjetni korner, vjenčiće kao i poklone, crvene ruže u staklenim vazicama kao posveta Danu žena, pobrinuo se tim cvjetne galerije LELA Design vlasnice Lele Mikšić.

Ovo afterwork druženje održalo se u ugodnoj i intimno atmosferi vinarije koja ove godine slavi trideset godina postojanja, a njeni vlasnici Ivan i Doris Srpek dobitnici su i prestižnih nagrada za istu. Uz službeno piće večeri Beck's, uzvanici su u vinariji uživali i u vrhunskim vinima vinarije Cosseto, a sve je posebno oduševila nagrađivana Malvazija prima luce, te talijanska Tenuta Santa Anna. Gastro delicije stigle su iz mljekare Lactus u Žminju. Sve ove delicije, kao i iznimno bogata ponuda svih vrsta vina sastavni je dio ponude ove prestižne vinoteke.

Za ukusne raw food slastice pobrinula se Marija Šumak, vlasnica branda Kokolach. Ove drugačije, ukusne, zdravije poslastice bile su hit kao što je to već godinama trend koji sve više dolazi i u Hrvatsku, a tko je tu bolji od otvaranja vrata za nešto novo nego Storybook koji i sam godinama pomiče granice u vizualnoj prezentaciji, tekstovima i pristupu sadržaju. Kako to izgleda u novom broju, uvjerite se i vi od subote, 9. ožujka.

Foto: Robert Gašpert