Story radio
Početna Storybook 152 prikaza 16. travnja 2019.

Carine Roitfeld nova je stilska konzultantica brenda Karl Lagerfeld

Slavni dizajner cijenio je i često surađivao s bivšom glavnom urednicom francuskog Voguea, koja će naredne tri sezone biti „stilska misao vodilja“ njegovog brenda

Pokojnom dizajneru oduvijek su se sviđale kreativne ideje bivše glavne urednice francuskog Voguea, Carine Roitfeld, poput one da je “klasična ljepota dosadna i da je zadatak svakog kreativca da na svoj način ruši tabue, naravno, pod uvjetom da to rušenje djeluje fotogenično”.

 | Author:

Karl je tvrdio da je Carine u stanju vidjeti u ljudima talente kojih možda nisu ni svjesni. Tijekom karijere, Carine je često surađivala s njim, uključujući zajednički rad na knjizi “The Little Black Jacket”, te kolekciji koju je Lagerfeld lansirao s brendom H&M, 2004.

 | Author:

“Karl i ja nismo dijelili samo profesionalnu vezu, već i veliko prijateljstvo. Uvijek će biti i ostati legenda koja je redefinirala pojmove mode, fotografije i celebrity scene. Čast mi je što ću surađivati s njegovim brendom, noseći njegovu ikoničnu viziju u nadolazeće tri sezone.”, rekla je Carine, dodajući da se iznimno veseli novom angažmanu.

 | Author:

T. T.

Profimedia, Shutterstock

Komentari