Story radio
Početna Storybook 249 prikaza 14. lipnja 2019.

Izgubite se u FASCINANTNIM stranicama ljetnog Storybooka

Ljetno izdanje lifestyle magazina Storybook od sutra je na kioscima

Raskošno ljetno izdanje Storybooka obiluje riječima i stavovima poznatih, ali i odabranim kolumnama i temama o kojima smo diskutirali kroz proteklih deset godina, s kojima smo se poistovjećivali, koje su nas intrigirale, ponekad ljutile i nasmijavale, a aktualne su još i danas. One su memento na naše desetljeće kroz prizmu slavnih, koji su DNA ovog magazina i kao takve savršeno štivo za plažu.

U ljetnom izdanju istraživali smo fenomene poput podcasta ili hashtaga koji je postao unosna valuta, ali i ideju transformacije koja nam se zavukla pod kožu i provukla se kroz mnoge teme, povremeno nam izazivala žmarce i povremeno davala krila - jer i mi i stručnjaci postajemo svjesni da je došlo vrijeme za pozitivne promjene, da održivost nije marketinška fora nego rješenje, da su i potrošači - pokretači promjena, a ultramoderna društva budućnosti ona koja će voditi igru. Istoimena tema na samom kraju magazina nudi svojevrsnu renesansu. 

Sa zvijezdom ljetne naslovnice, glazbenicom Ginom Victorijom Damjanović, s glumcem i redateljem Miranom Kurspahićem, ali i s mladom glumicom Tesom Litvan, koja je glas nove generacije, one koja živi u svijetu Instagrama i uljepšane stvarnosti, diskutirali smo o osobnim transformacijama i koliko oni mogu utjecati na pozitivne promjene, o njihovom pozivu i potrebi umjetnika da se bave stvarima koje su bitne za društvo, jer imaju vidljivost i moć.

 | Author:  | Author:  | Author:  | Author:

Ljeto ima zavodljive obrise, opušteniji smo, zamišljamo se u inspirativnim hedonističkim scenama, na putovanjima, koža blista, divni komadi s naših modnih stranica nam još bolje stoje (obratite pažnju na činjenice koje se vežu uz određene lookove u našem vrlo posebnom modnom editorijalu Funky Business - neke su zastrašujuće, a za vas ih je pripremio Hrvoje Prćić, glavni urednik National Geographic Hrvatska). A to što u ljetnom broju uz važne teme obojene spektrom emocija, od samohranih očeva i utjecajnih žena u svijetu businessa, imamo i Povijest vibratora, autorice Rujane Jeger, 50 godina Woodstocka, Kultna okupljališta boema i raskalašenih pripadnica visokog društva, Intrigantnu stranu preljuba te kako nastaje Kult ličnosti - nema nikakve slučajnosti. Želimo vam dugo toplo i uzbudljivo ljeto.

Izgubite se u našim stranicama - Think pink, ali i THINK GREEN!

 

Na naslovnici: Gina Victoria Damjanović

Foto: Mladen Šarić

Make up: Saša Joković

Frizura gnijezdo: Milena Maršić/salon Glamour

 

 | Author:  | Author:  | Author:  | Author:  | Author:  | Author:

Komentari