Let's dance Put on your red shoes and dance the blues Let's dance To the song they're playin' on the radio Let's sway While color lights up your face Let's sway Sway through the crowd to an empty space...   Ne treba biti zatvoren za nove opcije, ovo je osam glazbenih albuma koje iščekujemo u 2018! Cardi B Nakon što je obarala rekorde u netom prošloj godini svojim hitom Bodak Yellow, a za Božić nas počastila singlom Bartier Cardi, Cardi B priprema nove materijale za prvi punokrvni album.
Let's DANCE!
Story 
Gorillaz Jest da je Humanz izašao tek prije nekoliko mjeseci, no čini se da su se Damon Albarn i Jamie Hewlett zaigrali jer su odlučili odmah nastaviti s radom i baciti se na sljedeći album koji će izaći ove godine.
Let's DANCE!
Story 
Grimes Prema njezinim vlastitim riječima, Grimes radi na nečemu što opisuje kao: “more chill vibes, downtempos, synth-y shit” and “something really slow and gorgeous that just breathes”, tvrdeći da radi na nečemu što stvarno nikada nismo čuli.
Let's DANCE!
Story 
Kanye West Kanyeu nije bilo lako posljednjih godina i gotovo godinu dana nije komunicirao s medijima, ali prema riječima njegovih suradnika i pokojoj fotki u studiju, već se dugo vremena kuha nešto novo.
Let's DANCE!
Story 
MGMT Iako su s posljednjih par albuma izgubili dosta od popularnosti stečene prvijencem, teren koji pripremaju za novi album djeluje obećavajuće, a s obzirom i na moćne suradnike, usuđujemo se radovati nadolazećem materijalu.
Let's DANCE!
Story 
My Bloody Valentine Legende dream popa ne drže mnogo do najava i rokova pa nismo sigurni ni koliko da im sada vjerujemo, ali Kevin Shields tvrdi da će ga izbaciti «sto posto». Eto.
Let's DANCE!
Story 
Nicki Minaj U svome necenzuriranom stilu, Nicki najavljuje «eru koja će biti milijardu puta više epska od bilo čega što je Anaconda mogla donijeti». Jedva čekamo!
Let's DANCE!
Story 
Rihanna RiRi je bila prilično mučaljiva u vezi svog novog albuma, kruže rijetke glasine o kolaboracijama, no čini se da ćemo, kao i uvijek, saznati o Rihanninom radu kad ona bude spremna da saznamo.
Let's DANCE!
Story 
A.F. Foto: Profimedia