Story radio
Početna Storybook 113 prikaza 06. prosinca 2018.

Luksuzna božićna bajka u čudesnom Château de Vaux-le-Vicomte

Božić je vrijeme obilja i raskoši no doživljen u čuvenom Château de Vaux-le-Vicomte bliže je bajkovitoj filmskoj sceni koja pršti luksuzom, nego toplom obiteljskom prazniku kojim se slavi ljubav i zajedništvo

Barokni dvorac Château de Vaux-le-Vicomte ovog će Božića prvi put otvoriti vrata gostima hotela La Réserve Paris.

 | Author:

Ovo je prva suradnja s hotelom i prvi put u povijesti da je dvorac otvoren za posjetitelje na Božić. Nezaboravno iskustvo nudi se grupi od 15 gostiju koji će na ovo najveće privatno imanje u Francuskoj biti prebačeni helikopterom.

Dvorac je okružen prekrasnim vrtom kojeg su 1661. godine dizajnirali arhitekt Louis Le Vau, slikar Charles Le Brun i kraljev krajobrazni dizajner André Le Nôtre.

Nakon obilaska ove povijesne građevine počinje svečana večera, koju za ovu prigodu priprema chef s dvije Michelinove zvijezdice Jérôme Banctel, a uz nju će se služiti Cos d’Estournel vina. Božićna večera će završiti čudesnim vatrometom u slavnom vrtu.

 | Author:

Večer je dio dvodnevnog paketa koji za 15 ljudi iznosi 239 tisuća funti. Za privatne potrebe ove grupe biti će rezerviran i cijeli jedan kat hotela, a u paket ulazi i vožnja Seineom, VIP pristup Eiffelovom tornju, behind the scenes tura Louvreom te pristup nekim najluksuznijom buticima koji će samo za njih tom prilikom otvoriti svoja vrata.

V. S.

Foto: Profimedia

Komentari