Story radio
Početna Storybook 233 prikaza 30. siječnja 2019.

Od sada sami možete kreirati svoje Sergio Rossi cipele

Za izradu prosječnog para Sergio Rossi cipela potrebno je 14 sati, a čuveni talijanski brend od sada nudi i individualiziranu uslugu "Your Own Sergio Rossi" u sklopu koje će izrađivati cipele prema željama kupaca. Svoje individualizirane Rossi cipele, papuče ili tenisice možete naručiti online ili u flagship trgovinama po cijeni od 600 do 1500 Eura

Trenutačno su u ponudi tri klasična modela s kojima se kupac može igrati: legendarne elegantne štikle s profinjenom potpeticom od 9 ili 7,5 centimetara, moderne tenisice i papuče s tupim pravokutnim vrhom koje se mogu nositi kao natikače.
Opcija “Your Own Sergio Rossi” nudi mogućnost odabira materijala, printa, vrste kože, boje i ukrasa od kristala te metalnih pločica na koje se može dati ugravirati natpis po vlastitoj želji. Proces kreiranja individualiziranih Rossi cipela je vrlo brz i zabavan te u svakom trenutku možete vidjeti digitalni prikaz onoga što ste do tog trenutka odabrali te cipelu, po potrebi, okretati za 360 stupnjeva.

 | Author:

 | Author:

 | Author:

 | Author:  | Author:

 | Author:
Kako bi veličina bila idealna u ponudi su i međubrojevi, osim kada su u pitanju tenisice. U svakom slučaju željeni model i broj se može prije narudžbe isprobati u trgovinama.
Cipele se ručno izrađuju u Sergio Rossi tvornici pored Riminija i potrebno je pet do šest tjedana da budu spremne za slanje na vašu adresu.

Foto: Profimedia

V.S.

 

Komentari