Story radio
Početna Storybook 939 prikaza 08. ožujka 2019.

Sretan Dan žena, uz novi broj Storybooka u GIRL POWER tonu!

Novo proljetno izdanje vodećeg lifestyle magazina Storybook je od sutra na kioscima

Glamurozno proljetno izdanje obiluje ekskluzivnim intervjuima sa zvijezdama - iz Toronta s glumcem Matthewom McConaugheyjem, iz New Yorka s našim nagrađivanim direktorom fotografije Vanjom Černjulom, iz Praga s književnom zvijezdom Petrom Hulovom te sa svjetskom gastro zvijezdom iz našeg susjedstva Anom Roš, ali i reportažama s domaće društvene scene, iz svijeta mode, ljepote, filma, umjetnosti i kulture. 

 | Author:

 | Author:  | Author:

 | Author:

Za čitatelje Storybooka, a povodom Dana žena, istražili smo fenomene vezane uz četvrti val feminizma, žensko tijelo kao tabu te okupili moderno žensko pleme, koje se međusobno podržava i voli. Naše zvijezde s naslovnice - Ljupka Gojić Mikić, Marija Bišćan i Jelena Veljača, te sve njihove zanimljive, nježne i buntovne kćeri, nametnule su razgovor o žensko-ženskim odnosima, slobodama, prijateljstvima, očekivanjima i strahovima, koji se kao lavina proširio kroz cijeli broj i dao mu GIRL POWER ton.

Šefica operativnih poslova Facebooka Sheryl Sandberg, vjeruje kako u budućnosti neće biti ženskih vođa, nego samo vođa. Razgovarali smo s našim uspješnim ženama na pozicijama - o kreativnim izazovima, ženskom pristupu, počecima i ciljevima, svakako pročitajte, jedna od njih je na Forbesovoj listi 30 najutjecajnijih ljudi u Europi mlađih od 30 godina.

 | Author:  | Author:  | Author:  | Author:

 | Author:

Otputovali smo u divan svijet imaginacije i pretjerali s modnim ali i beauty temama, jer znamo što volite i za čime žudite u prve proljetne dane. Istraživali smo ironičan i pomalo opasan fenomen vjerovanja u 'fake news', kulturu osviještenog kiča koja je poharala svijet ili pak mističan Japan i scenu u kojoj koegzistiraju prošlost i sadašnjost. Pročitajte priču o bendovima koji su nas definirali i uz koje smo odrastali i otkrijte kako će izgledati budućnost kroz prizmu futurista. U novom broju vas čeka koktel modnih, beauty, gastro, dizajn i travel trendova i užitaka. 

Na Storybookovim se stranicama lako gube granice između sna i jave, one su onaj začin života koji će proljeće učiniti posebnim. Uživajte!

Komentari