1. Veronika Heilbrunner & Justin O’Shea

 Je li izvedivo biti stylish i seksi u posljednjim mjesecima trudnoće? Da ako ste Veronika Heilbrunner, visoka i vitka plavuša „Made in Germany“ kojoj su moda i stil utkani u DNK. Ova modna urednica i model već je godinama na listi svjetskih street style ikona, zajedno sa svojim dečkom (i ocem djeteta), Australcem Justinom O'Sheom, bivšim fashion buyerom i kreativnim direktorom modne kuće Brioni, koji je pokrenuo vlastiti modni brend SSS World Corp. Svileni slip dress u kombinaciji s Conversicama i military jaknom omiljen su Veronikin izbor, koji je posljednjih mjeseci morala malo prilagoditi obujmu svog trbuha. „Pokušala sam nositi odjeću šivanu za trudnice ali ti me krojevi rezani ispod grudi užasavaju. Pa sam zaključila da ću naprosto nositi rastezljive haljine i kombinirati ih s kupovinom lijepih komada na muškom odjelu“, konstatirala je njemačka modna ikona. 

I dok je većini strejt muškaraca shopping, pogotovo sa ženom, ravan danu iz pakla, Veronika i Justin obožavaju zajedno u modni „lov“. Zovu ih prvim parom svjetske modne scene. Justin je niži od svoje djevojke ali centimetre nadoknađuje macho stavom i bajkerskim izgledom. Obožava tetovaže, žestoka pića i motore, ali postoji jednaka šansa da ga sretnete na susretu motorističke bande Hells Angels i - reviji „Victorijinih anđela“. 

Par se upoznao prije osam godina u modnom showroomu u Kopenhagenu. – Noć ranije zatulumario sam u jednom klubu i ujutro propisno mamuran i zgužvan ušao u Acne studios showroom i ugledao je. Skupio sam ono malo snage što mi je preostalo i pozvao je na pivo. Još ne mogu vjerovati da je pristala- kaže Justin. Ostalo je povijest. Ona ljubavna ali i modno influencerska. Par živi u jednom od predivnih berlinskih zdanja iz Art Nouveau perioda i ne prestaje nas oduševljavati kako svojim modnim stilom tako i cjelokupnim lifestyleom. Justin obožava retro odijela i kravate, ali i otkačene kombinacije poput „pimp style“ bunde iz sedamdesetih i satenske košulje u jarkoj boji, dok se Veronika voli poigravati kombiniranjem ženstvenih odjevnih predmeta s „macho“ komadima. Mediji su već u šali konstatirali kako će njihovo dijete biti „najbolje odjevena beba u povijesti“. 

2. Olivia Palermo & Johannes Huebl 

Ona je Amerikanka talijanskih korijena koja se proslavila kao reality zvijezda, fotomodel i it djevojka modne scene, on je prezgodni njemački model koji je snimao kampanje za modne kuće Hugo Boss, Ralph Lauren i Mont Blanc. Oni su uvijek savršeno modno usklađeni bračni par. Johannesu je odijelo šivano po mjeri omiljeni odjevni predmet, koji vješto kombinira sa skupim cipelama i dobrim satom za klasični dandy look, kao stvoren da parira glamuroznim kreacijama kakve voli njegova Olivia. Kaže kako je, čim ju je upoznao, znao da će mu postati žena“.- Znate ono kad vam ljudi kažu kako su odmah znali da je netko kao stvoren za njih? E pa ja nisam u to vjerovao dok se nije dogodila romansa s Olivijom. Bila je toliko prirodna, slatka i simpatična da sam odmah pomislio kako bi tu djevojku jedan dan mogao oženiti - otkrio je Johannes. Dovoljan je jedan pogled na ovaj zanimljiv i estetski skladan par da vam bude jasno o čemu je riječ.

3. Amal Clooney & George Clooney 

Kad nije na naslovnicama političkih tjednika kao vrhunska odvjetnica specijalizirana za ljudska prava (pogotovo ženska), na coverima je onih modnih, naravno, kao nova fashion ikona. Nedavno je tako osvanula na naslovnici američkog Voguea, a mi smo jedva dočekali da na osam strana zavirimo u svijet žene koja nam je otela Georgea Clooneya i natjerala ga da promjeni svoj stav o ženidbi (koji je glasio „nikad više“). Par se upoznao u njegovoj vikendici na talijanskom jezeru Como, kamo je Amal svratila s prijateljem, nastavio dopisivati mailovima, a onda i prohodao nakon jedne romantične večere u skupom londonskom restoranu. Odmah nam je bilo jasno na što je Clooney „pao“: taj spoj inteligencije, šarma, nenametljive ljepote i, da, sjajnog ženstvenog stila. Amal je jednako seksi sa „sudskom“ perikom na glavi skrivena ispod plašta i u dizajnerskim kreacijama koje obožava nositi u slobodno vrijeme. Clooneyja osim glume u posljednje vrijeme sve više zanima i politika a mi si ne možemo pomoći da ih ne zamislimo kao buduće superstylish stanare - Bijele kuće!

E.M.

Foto: Profimedia