Story radio
Početna Storybook 503 prikaza 11. listopada 2018.

Tko je zapravo Brad Falchuk, novi suprug Gwyneth Paltrow?

Slavna britanska glumica nakon 4 godine veze udala se za markantnog američkog producenta i televizijskog pisca, a ono što je sve najviše zanimalo bilo je hoće li vjenčanju prisustvovati njezin prvi suprug, pjevač Chris Martin, s kojim je ostala iznimno bliska i nakon razvoda. No, on se ipak nije pojavio. A veselili smo se toj fotki i hashtagu #modernfamily

Kad je Gwyneth 2006. godine kupila vilu u popularnom američkom ljetovalištu Hamptons sa svojim tadašnjim suprugom Chrisom Martinom, nije mogla ni sanjati da će se 2018. u njihovom vrtu udavati za drugoga. No, život piše romane.
29. rujna, popularna glumica rekla je “da”  dečku Bradu Falchuku, ispod starog hrasta upravo u dvorištu te kuće, pred nekoliko stotina prijatelja, sve redom slavnih, od njezinog krsnog kuma, redatelja Stevena Spielberga, pa do glumice Cameron Diaz, dizajnerice Stelle McCartney i gomile drugih celeba.

 | Author:
Iako su svi pretpostavljali da će vjenčanju prisustvovati i Chris Martin, otac njezine 14-godišnje kćerke Apple i 12-godišnjeg sina Mosesa, to se ipak nije desilo. Martin je te večeri nastupao na koncertu u njujorškom Central Parku. Je li riječ o poslovnom angažmanu koji nije mogao otkazati ili možda ustupku njegovoj novoj djevojci, glumici Dakoti Johnson, zasad se ne zna. U svakom slučaju, čudi nas da se nije pojavio s obzirom da su on i Gwyneth nakon razvoda postali uzorom svim razvedenim parovima: nastavili su se družiti te s djecom odlaziti na zajednička ljetovanja, a na glumičinom Instagram profilu mogle su se vidjeti i fotografije na kojima zajedno na piću sjede njezin bivši muž i dečko Brad, uz znakovit hashtag  #modernfamily (moderna obitelj).
Gwyneth je Brada upoznala 2010. na setu američke teen serije “Glee” u kojoj je ona imala gostujuću ulogu, a on bio producent. No par su postali tek četiri godine kasnije. Iznenada je taj plavooki ljepotan, s jednim brakom iza sebe, i dvoje djece, postao predmetom interesa cijelog svijeta. Ili barem onog dijela koji voli Gwyneth Paltrow. Možda niste znali tko je on, ali ste sigurno čuli ili gledali neke tv uratke koje potpisuje kao scenarist ili producent, poput popularnih serijala “Reži me” i “Američka horror priča”. Osvojio nas je i svojom životnom pričom: od dječaka za kojeg su svi mislili da baš i nije previše pametan, kako je sam ispričao, uspio se uzdići u uspješnog poslovnog čovjeka u entertainment industriji, koji danas zastupa interese mladih s disleksijom s kojom se i sam dugo borio. A da nije ni znao. “Dijagnosticirana mi je tek na koledžu i to je bio prijelomni trenutak u mom životu. Shvatio sam da ja nisam kao drugi, i da ću se oko nekih stvari naprosto morati više potruditi. Ali da to ne znači da manje vrijedim”, konstatirao je Brad.
Iako u financijskom smislu definitivno puno manje vrijedi od Gwyneth (on je “težak” 20 milijuna dolara a ona 140), u svim ostalima – vrijedi joj zlata. Glumica je priznala kako je zahvaljujući Bradu vratila vjeru u ljubav do kraja života, koja je bila opasno poljuljana nakon razvoda. “Ja dolazim iz obitelj u kojoj nije bilo razvoda, čak ni među mojim prijateljima nema razvedenih parova, pa sam vlastiti razvod doživjela kao veliki šok i razočaranje. Ali Chris i ja uspjeli smo to prebroditi, a onda se pojavio Brad i natjerao me da ponovno vjerujem u sve to - u ljubav za cijeli život i onu jednu osobu s kojom smo sudbinski vezani”, kazala je Gwyneth.
I mi u to želimo vjerovati!
T.T.
Foto: Profimedia

 

Komentari