Raskošno ljetno izdanje vodećeg lifestyle magazina Storybook obiluje riječima i stavovima poznatih, ali i odabranim kolumnama i temama o kojima se diskutiralo tijekom proteklih deset godina - s kojima smo se poistovjećivali, koje su nas intrigirale, ponekad ljutile i nasmijavale, a aktualne su još i danas. One su memento na desetljeće magazina Storybook kroz prizmu slavnih i kao takve savršeno su štivo za plažu.

U novom izdanju Storybook obrađuje fenomene poput podcasta ili hashtaga koji je postao unosna valuta, ali i ideju transformacije koja se provukla kroz mnoge teme u broju - jer i mi i stručnjaci postajemo svjesni da je došlo vrijeme za pozitivne promjene, da održivost nije marketinška fora nego rješenje, da su i potrošači pokretači promjena, a ultramoderna društva budućnosti ona koja će voditi igru. Istoimena tema na samom kraju magazina nudi svojevrsnu renesansu. 

Zvijezde ljetne naslovnice, glazbenica Gina Victoria Damjanović, glumac i redatelj Miran Kurspahić, ali i mlada glumica Tesa Litvan, koja je glas nove generacije, one koja često živi u svijetu Instagrama i uljepšane stvarnosti, diskutiraju o osobnim transformacijama i koliko oni mogu utjecati na pozitivne promjene, o njihovom pozivu i potrebi umjetnika da se bave stvarima koje su bitne za društvo, jer imaju vidljivost i moć.

Ljeto ima zavodljive obrise, opušteniji smo, zamišljamo se u inspirativnim hedonističkim scenama, na putovanjima, koža blista, divni komadi s modnih stranica nam još bolje stoje (obratite pažnju na činjenice koje se vežu uz određene lookove u vrlo posebnom modnom editorijalu Funky Business - neke su zastrašujuće). A to što u ljetnom broju uz te neke važne teme obojene spektrom emocija, od samohranih očeva i utjecajnih žena u svijetu businessa, Storybook ima i Povijest vibratora autorice Rujane Jeger, 50 godina Woodstocka, Kultna okupljališta boema i raskalašenih pripadnica visokog društva, Intrigantnu stranu preljuba te kako nastaje Kult ličnosti - nema nikakve slučajnosti. 

Izgubite se u divnim stranicama Storybooka i uživajte!