Njegovi roditelji su još 60-ih otvorili mali obiteljski dućan. To je bio modni atelje kojeg su rado posjećivali jetsetteri, a Gigino ga je zajedno s majkom i bratom Augustom 2010. godine osuvremenio. Klijentela je i dalje imućna, a posjećuju ga i arapske princeze koje žele ručno izrađene komada s daškom talijanskog duha. Giginov dizajn je elegantna no opušten, komadi su poznati po krojačkom umijeću kojeg je naslijedio, ali i nadopunjeni zanimljivim tradicionalnim ali koloristički moćnim printevima i iskustvom kojeg je stjecao u modnom svijetu. Među ostalim radi je s Vivienne Westwood  i Paulom Smithom. Neki od najprodavanijih komada koje nudi u svom butiku svakako su svileni šal s motivima lokalne flore i faune, kišne kabanice s printevima vintage razglednica te
izvezene kožne košare torbe.

Svake godine ponudi i novu kolekciju. Ovosezonska je nastala u suradnji s umjetnicom Paolom Tassetti, čiji autohtoni dizajn tekstila sadrži stilizirane floralne motive s uzorcima baziranim na bijelo-plavom posuđu Caprija. Takvi se motivi mogu naći na svilenim bluzama s voluminoznim rukavima i haljinama izrađenim od mješavine svile i pamuka. „Naši kupci cijene visoku kvalitetu i ekskluzivnost našeg dizajna. Naše komade nećete pronaći nigdje drugdje“ , objašnjava Gigino, koji surađuje s lokalnim umjetnicima na izradi modnih dodataka, kao što su slamnate torbe za more i elegantne jednostavne sandale od krokodilske kože.  Jedino mini muška kolekcija nije kreirana na ovom otoku, a nudi lanene opuštene košulje u ljubičastoj i tirkiznoj nijansi, proizvedene u Napulju.
Trgovina nudi i predmete za kuću ili možda vašu jahtu, kao što su kašmirski prekrivači s vintage slikama najpoznatijih lokacija i prizora otoka. „Ljudi ovdje dolaze kada su na praznicima, a ovo im omogućuje da dio Caprija odnesu sa sobom i kući“ - naglašava Gigino.

V.S.

Foto: Instagram