HNK Zagreb Nakon pomame za Orašarom s kojim je završila prošla godina, zagrebački HNK započet će novu s iščekivanom premijerom adaptacije hit romana Kristiana Novaka Ciganin, ali najljepši, u režiji Ivice Buljana i dramaturgiji Ivora Martinića, a reprizirat će se i intrigantna baletna predstava Gospoda Glembajevi Lea Mujića.
Zimi je najljepše zavući se u... TEATAR
Story 
HNK Ivan pl. Zajc Rijeka Najkontroverznije od narodnih kazališta, nakon nekoliko prigodnih koncerata i dvije produkcije svojega dance lab-a Veseli Božić nestašne djece te neobične multimedijske predstave U svakom slučaju, počastio nas je premijerom slavnog Woyzecka, u režiji ponajbolje hrvatske redateljice Anice Tomić i, dakako, u dramaturgiji Jelene Kovačić.
Zimi je najljepše zavući se u... TEATAR
Story 
ZKM Dugoiščekivana produkcija Držićem ovjenčanog teksta Tomislava Zajeca u režiji izvrsne Selme Spahić Ono što nedostaje nedavno je napokon dočekala premijeru - slijede reprize, koje ne smijete propustiti! Za mlađu publiku ZKM nudi poznate naslove poput Sherlocka Holmesa te Alise u zemlji čudesa, a početkom godine reprize će imati i plesna predstava Matije Ferlina Staging a Play: Tartuffe.
Zimi je najljepše zavući se u... TEATAR
Story 
Gavella Dramsko kazalište Gavella reprizirat će redom svoje naslove poput Sjećanje šume, Kao na nebu i Ponovno ujedinjenje dviju Koreja, no među nove naslove priključio se i Shakespeareov Rikard III. s omiljenim Ozrenom Grabarićem u naslovnoj ulozi!
Zimi je najljepše zavući se u... TEATAR
Story 
Teatar &TD Na repertoaru teatra &TD naći će se reprize hvaljenih predstava mlađih autora poput Bijelih bubrega Vedrane Klepice i Kad tad Marine Pejnović, dokazano odlične minijature Bobe Jelčića Ko rukom odneseno te Prvi put kad sam ti vidjela lice Olje Lozice, a premijeru ima i predstava Točno u podne Vedrana Hleba u suradnji s nekolicinom mladih dramaturga.
Zimi je najljepše zavući se u... TEATAR
Story 
A.F. Foto: Fanni Tutek-Hajnal, Damir Žižić, Dario Dević, Marko Ercegović, Jasenko Rasol