Story radio
Početna Vijesti 94 prikaza 31. srpnja 2016.

ČETVERONOŽNA PRATNJA Nigdje bez najboljih prijatelja

Luka Nižetić, Slavko Sobin, Antonija Blaće
Luka Nižetić, Slavko Sobin, Antonija Blaće

Splitski pjevač Luka Nižetić ljubitelj je životinja i aktivni sudionik kampanja za njihovu dobrobit. Luka je ponosni vlasnik sibirskog haskija Chake s kojim posljednjih dana uživa kupajući se i odmarajući na plaži.

I splitski glumac Slavko Sobin nerazdvojan je od svoje kujice Bube čije trenutke rado dijeli na svom Instagram profilu. Preslatku Bubu glumac je nabavio nakon što mu je uginula njegova mješanka Scampy s kojom je proveo dugih 13 godina.
A photo posted by Slavko Sobin (@slavkosobin) on
Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić trenutno u društvu obitelji uživa u čarima otoka Paga, a s njima je i njihov psić Jack kojeg je lijepa Ljupka fotografila kako plovi na dasci za surfanje.
Na otoku Šolti uživala je glumica Nataša Janjić i njezina mješanka Uška koju je udomila. Nataša je Uškinu sliku, kada je još bila štene sa samo dva mjeseca pronašla na internetu i zaljubila se na prvi pogled zbog čega ju je ubrzo nakon toga i udomila.
A video posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on
Društvo na trajektu voditeljici Antoniji Blaće pravio je njezin vjerni pas Čarli Žnidaršić, koji je s njom putovao trajektom i pokušavao se prednjim nogicama popeti na ogradu broda.
Posjet Šibeniku za voditeljicu Tatja u Jurić ne bi bio potpun bez njezine vjerne pratiteljice, kujice Jackie koja je česta zvijezda njezinih objava na Instagramu.
Napisala: N.G Foto: Instagram

Komentari