Story radio
Početna Vijesti 62 prikaza 20. lipnja 2016.

ČISTI HEDONIZAM Evo kako domaće zvijezde uživaju u vikendima na moru

k

Sunce i visoke temperature naše su zvijezde iskoristile da otvore sezonu uživanja na Jadranu. Da vikend proveden na plaži uz zvukove valova i miris borova, ali i morskih specijaliteta može najbolje napuniti baterije za nadolazeće radne dane, znaju i naše zvijezde. I dok su se neki otisnuli na obalu da se u potpunosti prepuste relaksaciji i uživanju, neki su vikend proveli u poslu pa su radeći na moru spojili ugodno s korisnim. Voditeljica Ecija Ivušić uživala je u morskim orguljama u Zadru, te je u sklopu gastro-turističkog projekta Pink Wing boravila u Šibeniku.

pozdrav. Suncu. ☀️❤️

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

  #la #uzivancija   A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on
Ella Dvornik otisnula se do Hvara, najsunčanijeg hrvatskog otoka, na kojem uživa sa zaručnikom Charlesom Pearcaeom kojega je tako iznenadila za rođendan.
Na otoku Ugljanu uz štivo književnika Stephena Kinga vikend je provela stand up komičarka Andrea Andrassy, a sudeći prema fotografiji koju je objavila, Andrea je na suncu poprimila lijepu brončanu boju baš onakvu kakvu želimo po ljeti.
Blue daba di da ⚓ A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on
Iako je vikend provela u Dalmaciji, glumica Nela Kocsis nam je otkrila kako se uopće nije stigla okupati. Zagrebačka glumica trenutno je u Šibeniku gdje je jučer imala premijeru mjuzikla 'Čarobnjak iz Oza' povodom otvaranja Međunarodnog dječjeg festivala. Premda je u mjuziklu Nine Kleflin za kojeg je ukupno dvanaest songova napravio pjevač Neno Belan, glumila zlu vješticu, 45-godišnja Nela se nada kako je djeca neće pamtiti po toj strašnoj ulozi. Glumica dane u Šibeniku provodi radno do 27. lipnja gdje će glumiti i u predstavi 'Matilda' s prošlogodišnjega Festivala.
A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on
A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on
Radne dane na obali provodi i manekenka i dekoraterka setova Anita Dujić. Lijepa Anita otisnula se u Dubrovnik gdje je svoj ured premjestila na terasu s koje se pruža prekrasan pogled na Grad. U pauzama od poslovnih obaveza, zanosna Anita provodi u Crnoj Gori, točnije u Tivatu gdje degustira prefine morske specijalitete. Nije poznato nalazi li se s njom i njezin dečko, glumac Ivan Herceg, ali ne može se ne primjetiti da Aniti, rođenoj Dalmatinki itekako godi mediteranska klima.
Hello Tivat! #tivat #bythesea #workhardplayharder #hedonism #summertime   A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on
Hello Tivat! #tivat #bythesea #workhardplayharder #hedonism #summertime A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on
Glumac Slavko Sobin definitivno zna uživati. Slobodne dane Splićanin je iskoristio uživajući na otoku Šolti u morskim radostima. Zamamne fotografije, ispod mora kao i one s veslanja, atraktivni glumac podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu.
Na jugu još uživaju Nevena Rendeli i Mak Vejzović, novopečeni supružnici koji su nakon vjenčanja na Kornatima produžili na medeni mjesec u Dubrovnik.
Foto: Instagram Autor: K. M.

Komentari