Početna Vijesti 102 prikaza 19. ožujka 2017.

DAN ZA ŠPICU Obiteljski trenuci zaljubljenih supružnika s RTL-a

Igor Bobic_RG (4)
Skladna obitelj prošetala je središtem metropole opuštajući se u razgledavanju, čime je na najjednostavniji način pobjegla od užurbane svakodnevice. Dok je brižni 40-jednogodišnji tata gurao kolica, zgodna mama pazila je na svaki korak razigrane djevojčice koja se sladila kokicama. Taj uspješni par rijetko se može vidjeti na društvenim događanjima i u medijima, no u jednom od malobrojnih intervjua Igor Bobić podijelio je što ga privatno veseli.
'Volim klasično druženje s obitelji i prijateljima, pogledati dobar film u kinu, predstavu ili koncert. A katkad me opusti čitanje novina ili pregledavanje interneta. Nisam od onih koji tvrde da se najbolje opuštaju tako da zaborave posao. Osim toga, prava je ljepota našeg posla ta što je uvijek tu, oko vas', ispričao je jednom televizijski urednik koji se novinarstvom počeo baviti još u srednjoj školi u Orahovici.
'Bila je riječ o školskom listu Boom i školskom radiju, a teme su bile uobičajene srednjoškolske, top-liste opravdanih i neopravdanih sati, najpopularniji ljubavni parovi u školi, imali smo čak i rubriku BooB-Boom Holmes koja je težila istraživačkom novinarstvu. Prva ozbiljna reportaža bila je o tamošnjem povijesnom lokalitetu Ružica, gradu kojem je prijetio obližnji kamenolom. Znam da sam zbog toga putovao u Osijek kako bih razgovarao s nadležnima iz Restauratorskog zavoda. Riječ je bila o tzv. problemskoj reportaži', prisjetio se jednom.
Igor Bobic_RG (6) | Author:
Danas je Igor Bobić iskusni politički novinar koji obrađuje aktualne političke teme i zbivanja, a u svojoj karijeri ima punu podršku i razumijevanje supruge Damire.
Samo je mali broj Igorovih kolega i prijatelja znao da se 2012. godine zaljubio u plavokosu Splićanku i da su u vezi. Da će izmijeniti bračne zavjete i dobiti dijete, doznalo se u ožujku 2014. godine. U svibnju iste godine priredili su romantično vjenčanje u crkvi na zagrebačkoj Opatovini. Tada je 29-godišnja novinarka plijenila pozornost širokim osmijehom u dugoj ružičastoj vjenčanici, a njezin devet godina stariji odabranik bio je naočit u crnom odijelu s leptir-kravatom kojem je poseban šarm davala bijela ruža na reveru. Ni tada nisu bili raspoloženi za poziranje fotografima koji su ipak uspjeli zabilježiti njihov dan. A trenutke sreće s mladencima podijelili su i njihovi poznati kolege, politički novinar Nove TV Mislav Bago, glavni urednik i član uprave RTL-a Ivan Lovreček sa suprugom Sanjom. Svadbeno slavlje nastavilo se u Muzeju za umjetnost i obrt do sitnih sati, a najljepši trenutak Igor i Damira doživjeli su kada je na svijet, u kolovozu 2014., došla njihova djevojčica Bianka.
A da par voli zakoračiti izvan svakodnevnih životnih okvira, potvrdili su nezaboravnim putovanjem na Bali u prosincu prošle godine. Ondje su ih oduševili egzotična priroda, pješčane plaže i gostoljubivi domaćini. A to i jest životni moto supružnika, od stresnog novinarstva treba se znati opustiti, bilo na egzotičnim lokacijama ili u šetnji gradom nakon posla.
Igor Bobic_RG (2) | Author:
Igor Bobic_RG (10) | Author:
Napisala: Antonija Nazor
Foto: Robert Gašpert

Komentari