Story radio
Početna Vijesti 7 prikaza 08. svibnja 2016.

Evo kako su domaće zvijezde obilježile Majčin dan

13129723_215071165544087_1985656101_n

Povodom Majčinog dana, blagdana u čast majki i majčinstva koji se danas obilježava u većini zemalja, domaće javne osobe su na svoje Instagram profile napisale dirljive posvete vlastitim majkama. Pjevačica Severina Kojić je tako objavila fotografiju na kojoj pozira sa majkom Anom, a kraj nje je napisala: "Volim te, mama".

Sličnom je objavom obožavatelje razgalila i atletičarka Blanka Vlašić koja je na Instagramu objavila fotografiju s majkom Venerom.
Svojoj majci Danici lijepu posvetu napisala je i voditeljica Iva Šulentić koja je objavila njezinu fotografiju iz mladih dana.
Svoju majku Mirjanu nije zaboravila niti bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh koja je kraj njezinog portreta napisala: "Bezbroj cvjetova nije dovoljno da iskaže djetetovu ljubav prema majci. Majka je jedna jedina, nezamjenjiva u životima našim i nitko ne može nadopuniti njezino mjesto! Stoga mama, hvala ti! Sretan ti Majčin dan!".
Da je danas Majčin dan nije zaboravila ni bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić koja će uskoro i sama prvi put postati majka. Stoga je vrijeme izdvojila za druženje s obitelji, osobito majkom.
Glumici Ani Gruici ovo je prvi Majčin dan koji slavi kao majka stoga ga je u potpunosti posvetila sinu Maratu Ivanu koji će u kolovozu navršiti godinu dana.
Slavljenički vikend svom je djetetu posvetila i pjevačica Ivana Marić koja je s kćeri Vitom Marijom uživala u Termama Sveti Martin.
Napisala: N.K. Foto: Instagram

Komentari