Story radio
Početna Vijesti 19 prikaza 14. lipnja 2016.

Evo što su najluđe na ljetovanju napravile poznate Hrvatice

11809556_104051159948270_675109480_n

Dobro se kaže mladost-ludost. A ljeto je najbolje razdoblje za avanturizam. Stoga su poznate Hrvatice, slobodno se može reći avanturistice, samo za Story.hr otkrile što je najluđe što su napravile na svome ljetovanju. Mora se priznati, bile su poprilično odvažne. Uvijek aktivna Renata Sopek prije dva se ljeta u Dubrovniku okušala u Fly boardu. Riječ je o ekstremnom sportu u kojem se 'igrač', uz pomoć snage jet ski motora, nastoji održati iznad vode te doslovno lebdjeti. Svi koji su probali ovu vodenu adrenalinsku igru složili su se da je osjećaj fenomenalan, a hrabra i uporna Renata povjerila nam je da početak nije bio nimalo lak. 'Jako sam znatiželjna i morala sam ići to isprobati. Nisam se skidala s tih čizama sve dok nisam uspjela. Pritom sam pala više puta i lupila na razne načine u more jer se nisam mogla održati i to je bio show. Ne volim kad nešto ne uspijem od prve i onda sam se izluđivala time', uz smijeh je rekla Renata. Novopečena mama Ana Gruica prisjeća se ludih dana iz mladosti kad je sve bilo podređeno dobroj zabavi. Jednom je prilikom uspjela biti na dva partyja istovremeno. Ništa ne bi bilo čudno da zabave nisu odvijale na dva različita jadranska otoka. 'Ima tome više od deset godina, ali uspjela sam jednom s društvom biti na dva otoka u isto vrijeme. Naime, na Hvaru i na Braču bilo je otvorenje dvaju noćnih klubova, a mi smo silno željeli biti na na oba mjesta. Stoga smo organizirali brod koji nas je vozio s jednog mjesta na drugi kako ne bismo ništa propustili', ispričala je snalažljiva Ana koja je noćne provode zamjenila nešto mirnijim ritmom uz desedomjesečnog sinčića Marata Ivana.

12822578_454734724719844_226482995_n(1) | Author:
Voditeljica Iva Šulentić također voli aktivan odmor. Tinejđerske dane pamti po raznim vratolomijama na otoku Krku. 'Moja su ljetovanja bila tipična za sve klince s društvom na otoku. Čim bi završile obaveze u Zagrebu, sjurili bismo se u Malinsku na otoku Krku gdje mi je baza od djetinjstva. Tamo smo i zmajarili i vozili jet ski te padali s njega, pješice smo išli do diska i nazad ili radile svoje tulume na plaži', prisjeća se Iva. No, u pamćenju joj je ostala jedna vrlo ambiciozna vožnja. 'Najluđe što sam napravila bila je vožnja od Krka do Dubrovnika. Kao friški vozač sam sjela u auto i zaputila se magistralom do tog divnog grada. Danas to više ne bih radila jer je vožnja trajala punih devet sati', rekla je Iva koja je velika ljubiteljica putovanja na koja se često odvaži s dugogodišnjim dečkom, danas zaručnikom, Igorom Mikloušićem.
12940030_984790458269995_1617555054_n(1) | Author:
Putovanja obožava i dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Tako se u mladosti potpuno neplanski uputila preko velike bare. 'Jako se lako dam nagovoriti na putovanja i uvijek se kući vraćam u suzama. Jednom sam tako otišla u Ameriku s mojom ekipom i ostala čak četiri mjeseca. Danas si tako nešto ne mogu dopustiti zbog obaveza i posla', kaže Aleksandra koja, ako je riječ o dobrom društvu, rado produži godišnji odmor.
11820482_592012297603137_1607696543_n | Author:
Dana odmora i razbibrige prisjeća se i radijska voditeljica Ivana Mišerić. S veseljem pamti ljetovanja u društvu prijateljica gdje su bile slobodne raditi što žele. 'Meni je bio totalno kul kad sam još kao srednjoškolka, tamo negdje sa šesnaest godina provela mjesec dana s frendicama na moru. Starci su nas ostavile same, mi smo se brinule za sebe, bile slobodne i to nam je onda bio vrhunac ljetovanja', rekla je Ivana. Iako su danas odgovornije i odmor provode u nešto mirnijem ritmu, složile su se da je dane izležavanja na suncu i brčkanja na moru uvijek poželjno prekinuti nekim neplanskim izletom ili malenom avanturom. Autor: A.S. Foto: Društvene mreže

Komentari