Story radio
Početna Vijesti Zvjezdani svijet 382 prikaza 30. siječnja 2016.

Gdje je i što radi Sonja Kovač nakon što je nestala s malih ekrana

12424464_535390553290930_2146270149_n

Na svom Instagram profilu ima više od 15 tisuća sljedbenika, a pokrenula je i vlastiti blog i YouTube kanal. Jedna od posljednjih objava na Instagramu je make up tutorial kojim je brojnim obožavateljima otkrila kako izgleda njezino svakodnevno nanošenje šminke.

Glumica Sonja Kovač koju smo upoznali kroz ulogu u seriji „Zauvijek susjedi“ nije ostala zaboravljena, štoviše ne miruje te je i dalje jako zaposlena. Trenutačno svakodnevno na društvenim mrežama i blogu objavljuje svoje najdraže modne kombinacije.
- Spontano sam odlučila pokrenuti ga, krenulo je sve preko Instagrama, ljudi su bili oduševljeni mojim fotografijama i tražili su još fotografija i detalja o odjeći. Kako je to dosta popularno danas i došlo je i do nas pa malo više znamo o tome, odlučila sam pokrenuti blog tek toliko da imam neku svoju platformu, kao neki svoj modni dnevnik na koji stavljam neke modne kombinacije i trendove u koje uklopim svoj stil. Vrlo osobno, ne pretenciozno, nenametljivo - rekla je jednom prilikom za portal Index.hr.
A iako joj je moda velika strast, glumu nije zaboravila. Tako je prije nekoliko mjeseci u Splitu snimala jedan njemački film, a u SAD-u, gdje je uspješno igrala poker, usavršila je i glumu. Napisala: N.K. Foto: Instagram

Komentari